Kincorrectie

Uw gezicht mooi in balans
Een kincorrectie kan uw kin weer mooi in vorm brengen. De vorm van uw kin is heel bepalend voor het profiel van uw gezicht. Heeft u last van een wat teruggetrokken of afgevlakte kin? Bij ABC Clinic kunnen we er heel goed wat aan doen. Met hulp van een kincorrectie met injectables kunnen we de grootte en vorm van uw kin uitstekend aanpassen.

Bij ABC Clinic voeren wij een kincorrectie enkel uit met injectables. Mocht u liever een chirurgische kincorrectie willen, dan zullen wij u doorverwijzen naar een kaakchirurg.
De verhouding tussen uw neus en kin is bepalend voor het profiel van uw gezicht. Als gevolg van erfelijke factoren kan die balans verstoord zijn. Met hulp van een kinimplantaat met injectables kunnen we uw kin uitstekend vergroten of accentueren. Soms raden we u aan deze ingreep te combineren met een liposuctie behandeling van de kin. Onze ervaren cosmetisch artsen adviseren u graag over de juiste oplossing.

Kincorrectie 3d
Een kinimplantaat met injectables wordt bij voorkeur uitgevoerd met Radiesse of een hyaluronzuur als Restylane of Juvederm Voluma. Met hulp van een heel fijne naald injecteert de cosmetisch arts een van deze vloeistoffen onder de huid. Omdat er een verdovingsmiddel in de injectables zit zal u hier geen hinder van ondervinden. De behandeling neemt maximaal een half uur in beslag. Na afloop kunt uw wat last hebben van lichte zwellingen en blauwe plekken. Ze zijn slechts licht van aard en na enkele dagen weer verdwenen. Deze zwellingen en blauwe plekken kunt u eventueel koelen. Direct na de behandeling kunt u uw werkzaamheden weer oppakken, afhankelijk van het soort werk.


Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.

Het resultaat van de behandeling met injectables is direct zichtbaar en houdt ongeveer twaalf maanden aan. Nadien kan de ingreep probleemloos herhaald worden. De gebruikte fillers zijn 100% veilig en worden na verloop van tijd door het lichaam zelf weer afgebroken.
 • Gecertificeerde cosmetisch artsen die zich gespecialiseerd hebben in Botuline toxines, Skinboosters en fillers;
 • Onze artsen zijn aangesloten bij de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde;
 • Drs. Arthur Ludlage is internationaal trainer op het gebied van fillers, Skinboosters en Botuline toxines;
 • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
 • Hoogste kwaliteit tegen een uitstekende prijs;
 • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
 • Veilige en bewezen producten;
 • Consultgesprek met de behandelend arts;
 • Korte wachttijden;
 • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie;
 • Loyaliteit wordt bij ons beloond bij de behandelingen met fillers.

Voorafgaand aan uw injectable behandeling voor uw kincorrectie vindt altijd een kosteloos consult plaats. De cosmetisch arts bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de behandeling eruitziet en beantwoordt graag al uw vragen. Bij de injectables bestaat de mogelijkheid om direct behandeld te worden aan de kin. Dit gebeurt in overleg met de arts. Heeft u toch liever een chirurgische kincorrectie? Dan verwijzen wij u door naar een kaakchirurg.

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen