Lipofilling

Lipofilling borsten of billenEen lipofilling voor vollere borsten of billen

Meer volume waar u maar wilt
Vindt u uw billen te plat? Of wellicht uw borsten wat klein? Bent u niet tevreden over een liposculpture waarbij er deukjes zijn ontstaan in de buik of benen? Een lipofilling is een uitstekende manier om eigen vetweefsel te verplaatsen naar delen van het lichaam waar extra volume nodig is. De methode is dankzij het gebruik van lichaamseigen vet zeer veilig en de toepassingen zijn eindeloos. Niet zo gek dus dat lipofilling steeds populairder wordt.

Lipofilling 3d

Resultaat lipofilling

Voor                                                                     Na

Lipofilling van de billen en/of borsten zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat. Wel moet u er rekening mee houden dat het definitieve effect pas na enkele weken bereikt is. Het is de eerste weken afwachten of al het verplaatste vet ook daadwerkelijk blijft zitten. In ongeveer 30 procent van de gevallen kan een tweede ingreep noodzakelijk zijn. Vlak na de ingreep kunt u wat last hebben van zwellingen en blauwe plekken. Ook kan de huid licht gespannen aanvoelen. We adviseren u dan ook de eerste dagen na de ingreep rustig aan te doen. Sporten of zwaar lichamelijk werk is weer mogelijk na ongeveer vier weken.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk. Tijdens het consult kan de plastisch chirurg of cosmetisch arts u voor- en nafoto's tonen van vergelijkbare situaties.

https://youtu.be/e80v3vFqnQM

Consult lipofilling?

Bij ABC Clinic starten we een lipofilling of lipostructuur altijd met een vrijblijvend consult. De cosmetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een lipofilling en beantwoordt graag uw vragen.


De toepassingen van lipofilling

Lipofilling is een techniek die veel mogelijkheden biedt. Want overal waar het lichaam extra volume nodig heeft, kan deze behandeling toegepast worden. Zo kunnen we naast billen ook de borsten bijvoorbeeld opvullen met lichaamseigen vet. Dit wordt door de plastisch chirurg gedaan. Bij de bilvergroting met eigen vet kan het zijn dat er twee behandelingen noodzakelijk zijn, omdat het niet vooraf met zekerheid te stellen is hoeveel van het verplaatste vet daadwerkelijk blijft zitten. Dit wordt tijdens een consult met de arts of plastisch chirurg besproken. Een mogelijk alternatief is een bilvergroting of borstvergroting met implantaten.

https://youtu.be/GhKEI1xMjSs

De behandeling

De lipofilling start met een liposuctie om het vet te verwijderen wat nodig is voor de lipofilling. Op de afgesproken plekken maakt de cosmetisch arts of plastisch chirurg een kleine incisie en spuit een fysiologische zoutoplossing met verdovingsvloeistof in. Na een korte wachttijd zal de arts of chirurg via dezelfde sneetjes een vibrerende kleine canule inbrengen en beginnen met het verwijderen van de overtollige vetcellen. Dit vet wordt vervolgens gereinigd en terug ingespoten op de plaatsen waar dat nodig is.

Waar word ik geopereerd?Liposucties tot 500 ml worden uitgevoerd bij ons in de kliniek aan de Paardeweide in Breda. Dit zijn veelal liposculpture behandelingen van de onderkin, bovenarmen en de schaamstreek. Ook enkele zones van de buik of benen kunnen hier eventueel worden uitgevoerd. De liposucties waarbij meer dan 500 ml vet wordt verwijderd, vinden plaats bij o2 kliniek in Antwerpen en in de kliniek van drs. Cedric de Mahieu in Brussel. Hetzelfde geldt voor de lipofillings. De consulten en nacontroles van liposuctie behandelingen en lipofillings vinden gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een lipofilling?

  • Gespecialiseerde cosmetisch artsen en plastisch chirurgen met meer dan 20 jaar ervaring in dit speciale vakgebied;
  • Behandelingen vinden plaats in moderne operatiekamers (verplicht sinds 2017!)
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg (inclusief overnachting in het zorghotel);
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Veilige en bewezen technieken;
  • Consultgesprek met de behandelend arts of plastisch chirurg;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie!

Wilt u meer informatie ontvangen over de behandeling of prijs van een lipofilling?

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]Reactie plaatsen