Lipofilling billen

Lipofilling van de billen voor een natuurlijke bilvergroting

Een natuurlijke bilvergroting met lichaamseigen vet
Steeds vaker kiezen mensen voor een bilvergroting met lichaamseigen vetweefsel. Door middel van liposuctie wordt er elders in het lichaam vet weggenomen, bijvoorbeeld bij de buik of de bovenbenen. Hierna worden de vetcellen met canules geïnjecteerd in de billen. Het voordeel van een lipofilling van de billen is dat het geen littekens achterlaat. Een ander voordeel is de minimale kans op complicaties, omdat er met lichaamseigen materiaal wordt gewerkt. Een belangrijke voorwaarde is het beschikken over voldoende lichaamseigen vet. Dan is een lipofilling van de billen prima mogelijk. Heeft u niet voldoende vet dan vormt een bilvergroting met implantaten een zeer goed alternatief.

Voor                                                                     Na
Consult lipofilling van de billen?

Bij ABC Clinic starten we een bilvergroting met eigen vet altijd met een vrijblijvend consult. De cosmetisch arts of plastisch chirurg bespreekt met u de wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een bilvergroting met eigen vet (of evt. implantaten) en beantwoordt graag al uw vragen.

De toepassingen van lipofilling van de billen

Lipofilling is een techniek die veel mogelijkheden biedt. Want overal waar het lichaam extra volume nodig heeft, kan deze behandeling toegepast worden. Zo kunnen we naast billen ook de borsten bijvoorbeeld opvullen met lichaamseigen vet. Dit wordt door de plastisch chirurg gedaan. Bij de bilvergroting met eigen vet kan het zijn dat er twee behandelingen noodzakelijk zijn, omdat het niet vooraf met zekerheid te stellen is hoeveel van het verplaatste vet daadwerkelijk blijft zitten. Dit wordt tijdens een consult met de arts of plastisch chirurg besproken. Een mogelijk alternatief is een bilvergroting of borstvergroting met implantaten.

De behandeling van lipofilling van de billen

De lipofilling van de billen start altijd met een liposuctie om het vet te verwijderen wat nodig is voor de lipofilling. De cosmetisch arts of plastisch chirurg maakt op een afgesproken plek een kleine incisie en spuit een fysiologische zoutoplossing met verdovingsmiddel in.

https://youtu.be/GhKEI1xMjSs

Uitzending: Metropolis (VPRO)

Waar word ik geopereerd?Liposucties tot 500 ml worden uitgevoerd bij ons in de kliniek aan de Paardeweide in Breda. Dit zijn veelal liposculpture behandelingen van de onderkin, bovenarmen en de schaamstreek. Ook enkele zones van de buik of benen kunnen hier eventueel worden uitgevoerd. De liposucties waarbij meer dan 500 ml vet wordt verwijderd, vinden plaats bij o2 kliniek in Antwerpen en in de kliniek van drs. Cedric de Mahieu in Brussel. Hetzelfde geldt voor de lipofillings. De consulten en nacontroles van liposuctie behandelingen en lipofillings vinden gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een lipofilling van de billen?

- Gespecialiseerde cosmetisch artsen en plastisch chirurgen met meer dan 20 jaar ervaring in dit speciale vakgebied;
- Behandelingen vinden plaats in moderne operatiekamers (verplicht sinds 2017!)
- Persoonlijke aandacht en goede nazorg (inclusief overnachting in het zorghotel);
- Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
- Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
- Veilige en bewezen technieken;
- Consultgesprek met de behandelend arts of plastisch chirurg;
- Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie!

Wilt u meer informatie ontvangen over de behandeling of prijs van een lipofilling?

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen