Lipofilling borsten

Een natuurlijke borstvergroting met eigen vet
Steeds vaker kiezen vrouwen voor een borstvergroting met lichaamseigen vetweefsel. Door middel van liposuctie wordt er elders in het lichaam vet weggenomen, bijvoorbeeld bij de buik of de bovenbenen. Hierna worden de vetcellen, na reiniging, geïnjecteerd in de borsten. Dit gebeurt met zeer fijne canules. Het voordeel van een lipofilling van de borsten is dat het geen littekens achterlaat. Een belangrijke voorwaarde is het beschikken over voldoende lichaamseigen vet. Dan is een lipofilling van de borsten zeer goed mogelijk. Heeft u niet voldoende vet, dan vormt een borstvergroting met implantaten een zeer goed en veilig alternatief.
Voor                                                                     Na

Bovenstaande beelden zijn gemaakt door plastisch chirurg Drs. Maarten Doornaert.

Het eerste effect van een lipofilling van de borsten is direct zichtbaar. De huid is nog wel gezwollen en opgezet en de hoeveelheid ingebrachte vetcellen zal nog afnemen. Na ongeveer drie maanden is het definitieve resultaat goed te zien en kunnen we beoordelen of de lipofilling behandeling is geslaagd. Het kan voorkomen dat een tweede behandeling noodzakelijk is omdat we nooit met zekerheid kunnen zeggen hoeveel van het verplaatste vetweefsel blijft zitten. Ook kunt u zich als gevolg van de liposuctie behandeling de eerste week stijf voelen. Daarnaast zult u last ervaren van zwellingen en blauwe plekken. Na ongeveer tien dagen zal dit ongemak zijn verdwenen.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten van een lipofilling van de borsten kunnen per persoon verschillen. Elk lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk wanneer u een lipofilling van uw borsten overweegt. Tijdens het consult kan de plastisch chirurg u voor- en na foto's tonen van vergelijkbare situaties en hij kan u middels 3D software precies laten zien wat het resultaat gaat worden.
Bij ABC Clinic starten we een lipofilling van de borsten altijd met een vrijblijvend consult in de kliniek in Breda. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van lipofilling en beantwoordt al uw vragen.
Een lipofilling bij ABC Clinic start altijd met een liposuctie of liposculptuur om het vet te verwijderen wat nodig is voor de lipofilling. Op de afgesproken plekken (vaak bij de buik of bovenbenen) maakt de arts of plastisch chirurg een zeer klein sneetje (incisie) en spuit een fysiologische zoutwateroplossing met verdovingsvloeistof in. Na een korte wachttijd van enkele minuten zal via dezelfde sneetjes een vibrerende kleine canule ingebracht worden en wordt het vet verwijderd. Dit vet wordt vervolgens gereinigd en terug gespoten op de plaatsen waar dat nodig is.
• Gespecialiseerde plastisch chirurgen die veel ervaring hebben met lipofilling van de borsten;
• Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
• Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
• Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
• Veilige en bewezen technieken;
• Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
• Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie!


Liposucties tot 500 ml worden uitgevoerd bij ons in de kliniek aan de Paardeweide in Breda. Dit zijn veelal liposculpture behandelingen van de onderkin, bovenarmen en de schaamstreek. Ook enkele zones van de buik of benen kunnen hier eventueel worden uitgevoerd. De liposucties waarbij meer dan 500 ml vet wordt verwijderd, vinden plaats bij o2 kliniek in Antwerpen en in de kliniek van drs. Cedric de Mahieu in Brussel. Hetzelfde geldt voor de lipofillings. De consulten en nacontroles van liposuctie behandelingen en lipofillings vinden gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda.

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen