Liposculptuur onderkin

Onderkin of dubbele kin


Een onderkin of dubbele kin behandelen met liposculptuur

Een mooie kin als basis voor uw gezicht
Veel mensen hebben er last van: een onderkin. Mensen storen zich eraan en het geeft een wat verouderde uitstraling. Hoe hard u ook afvalt en hoeveel oefeningen u ook doet, veel oplossen zal het meestal niet. Gelukkig biedt een liposculptuur of liposuctie behandeling uitkomst. De ingreep is veilig en het resultaat is blijvend. Heeft u van nature een wat vlakke of teruggetrokken kin? Dan is een kincorrectie met fillers of een chirurgische kincorrectie wellicht iets voor u.Resultaat van de liposculptuur van de onderkin

Voor                                                                     Na 


Na enkele dagen wordt het eerste resultaat van de liposculptuur of liposuctie al zichtbaar. Toch duurt het twee tot drie maanden voor het definitieve effect is bereikt. Pas dan is het lichaam volledig hersteld en hebben de nieuwe contouren zich blijvend gevormd.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.Consult liposculptuur van de onderkin?

Een liposculptuur of liposuctie behandeling begint altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg of cosmetisch arts bespreekt uw wensen en verwachtingen, analyseert de te behandelen zone en legt uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. En natuurlijk kunt u ook al uw vragen stellen over de liposculptuur van de onderkin.

De mogelijkheden van een liposculptuur van de onderkinHet ontstaan van een onderkin is vaak het gevolg van overgewicht, maar ook erfelijke factoren en het natuurlijk verouderingsproces spelen een rol. Dankzij moderne en zeer verfijnde technieken is een liposculptuur behandeling een goede oplossing geworden voor het verwijderen van een onderkin. Het teveel aan vetcellen wordt weggenomen en dankzij het liftende effect van de behandeling zal de huid wat aanspannen. Het resultaat is een slanke kin met blijvend mooie contouren. Mocht u last hebben van een wat teruggetrokken of afgevlakte kin, dan kan een kinimplantaat met injectables of eenchirurgische kincorrectie uitkomst bieden.

De behandeling

Een liposculptuur of liposuctie bestaat uit twee fases. In de eerste fase maakt de cosmetisch arts of plastisch chirurg enkele zeer fijne incisies waardoor een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof ingespoten wordt. Na een wachttijd van ca. 20 minuten volgt dan het tweede deel van de ingreep. Via dezelfde incisies brengt de plastisch chirurg of cosmetisch arts een canule in die vibreert. Met hulp van deze canule worden de vetcellen eerst zacht en vloeibaar gemaakt, daarna kunnen ze weggezogen worden. Na afloop van de liposculptuur zult u enige tijd wat rustig aan moeten doen. Voor u de kliniek verlaat, ontvangt u van ons een aantal richtlijnen rond de nazorg. We adviseren u deze goed op te volgen.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor liposculptuur van de onderkin?

  • Gespecialiseerde cosmetisch artsen en plastisch chirurgen met meer dan 20 jaar ervaring in dit speciale vakgebied;
  • Behandelingen vinden plaats in moderne operatiekamers (verplicht sinds 2017!)
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg (inclusief overnachting in het zorghotel);
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Veilige en bewezen technieken;
  • Consultgesprek met de behandelend arts of plastisch chirurg;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie!

Waar word ik geopereerd?Liposucties tot 500 ml worden uitgevoerd bij ons in de kliniek aan de Paardeweide in Breda. Dit zijn veelal liposculpture behandelingen van de onderkin, bovenarmen en de schaamstreek. Ook enkele zones van de buik of benen kunnen hier eventueel worden uitgevoerd. De liposucties waarbij meer dan 500 ml vet wordt verwijderd, vinden plaats bij o2 kliniek in Antwerpen en in de kliniek van drs. Cedric de Mahieu in Brussel. Hetzelfde geldt voor de lipofillings. De consulten en nacontroles van liposuctie behandelingen en lipofillings vinden gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda.

Video liposuctie

https://youtu.be/UTCCH9HemLQ


Wilt u meer informatie ontvangen over de behandeling of prijs van een liposculptuur?

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]
Nancy
Door

Nancy

op 31 Mar 2023

Hallo Wat zijn ong de kosten van een kom liposuctie?

Reactie plaatsen