Liposuctie 
Liposuctie, liposculptuur of liposculpture is al jaren, samen met de borstvergroting, Botox en fillers, de meest uitgevoerde plastisch chirurgische ingreep in Nederland en Belgie. Eigenlijk geldt dit wereldwijd! Vooral liposuctie van de buik, liposuctie van de benen en liposuctie van de onderkin zijn populaire indicaties voor de liposuctie of liposculptuur.

Veel mannen en vrouwen hebben last van storende love handles, een onderkin, een vervelend buikje, te dikke benen of te brede heupen. Vaak helpt trainen niet voldoende en is een liposuctie de beste definitieve oplossing.

https://youtu.be/2kGRzp0ZMko

Dus, heeft u van alles al geprobeerd en wilt u graag veilig en definitief van die plaatselijke vetophopingen af? Dan is een liposuctie of liposculptuur de beste oplossing. Uw vet wordt en definitief verwijderd en uw figuur wordt op een zeer doeltreffende manier opnieuw gemodelleerd.
Onze ervaren cosmetisch artsen en plastisch chirurgen verwijderen uw vet en herstellen de contouren van uw lichaam op een veilige en doeltreffende manier. Bij ABC Clinic in Breda gebruiken we de moderne liposuctie technieken (vibro-liposculpture), welke zorgen voor een mooi en blijvend resultaat. Na drie tot vier maanden komt u langs voor een nacontrole. Dit is belangrijk want op dat moment kunt u uw 'nieuwe figuur' vergelijken met uw oude figuur aan de hand van de foto’s. We raden iedereen dan ook aan om langs te komen op de nacontrole. De nacontrole is een belangrijk onderdeel van de liposuctie-behandeling.

Wilt u meer weten over onze liposuctie behandelingen en de vibro-technieken die we hiervoor gebruiken? Onze specialisten vertellen u graag alles over de mogelijkheden van liposuctie of liposculptuur.

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen