MACS-lift

Een mooie techniek, een prachtig natuurlijk resultaat
Naarmate u ouder wordt, zal de huid in uw gezicht gaan verslappen. Vooral de wangen en kaaklijn moeten het op latere leeftijd ontgelden. Het resultaat is een verouderde uitstraling die vaak helemaal niet bij u past. Een MACS-lift kan dan een goede en natuurlijke oplossing bieden. MACS staat voor Minimal Access Cranial Suspension. Minimal Acces betekent dat er met een minimaal sneetje gewerkt wordt voor het oor. Cranial Suspension komt erop neer dat uw huid niet naar achter wordt getrokken zoals bij de klassieke facelift, maar omhoog. Het gedeelte van de kaaklijn, wangen wordt behandeld, zowel boven- als onderhuids. Dankzij deze innovatieve manier van facelifting kunnen we uw jonge uitstraling heel mooi herstellen. De MACS-lift kan gecombineerd worden met een halslift, voorhoofdslift en bovenooglidcorrectie. Een MACS-lift gaat bijna altijd gepaard met een onderooglidcorrectie. Een MACS-lift zorgt voor een zeer mooi, natuurlijk en langdurig resultaat, mits uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg.
De MACS-lift zorgt voor een mooie en natuurlijk resultaat. Uw huid zal er net zo jong uitzien als u zich voelt. Na de ingreep zal uw huid rood van kleur zijn en gespannen aanvoelen. Ook zult u last krijgen van zwellingen. Als deze in de loop van de week wat wegtrekken, wordt het eerste resultaat van de ingreep al zichtbaar. Toch zal het nog enige tijd duren voor die nieuwe, verjongde uitstraling volledig bereikt is. Uw gezicht heeft een paar maanden nodig om zich helemaal te herstellen. Hier moet u rekening mee houden.
Omdat een goede analyse van uw gezicht heel belangrijk is, starten we een MACS-lift altijd met een vrijblijvend en uitgebreid consult met de behandelend plastisch chirurg. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt graag uw vragen over de behandeling. Vooral de verschillende mogelijkheden voor een liquid facelift, hals-facelift, MACS-lift, minilift of S-lift worden besproken.


Als gevolg van het natuurlijk verouderingsproces zullen plooien en rimpels in uw gezicht ontstaan. Wanneer deze voornamelijk zichtbaar zijn in het onderste deel van uw gezicht, dan is de MACS-lift een goede oplossing. Tijdens de ingreep worden de lijnen ter hoogte van de wangen, kaaklijn en hals strakker getrokken. Om een optimaal en langdurig resultaat te bereiken, gebeurt dit samen met de dieper gelegen weefsellagen. Dit gebeurt op een zeer natuurlijke manier, waardoor littekens niet te zien zijn en niemand zal zien dat u een lift in het gezicht heeft ondergaan. Onze zeer ervaren specialisten kunnen u er alles over vertellen. Vindt u de MACS-lift iets te ingrijpend? Dan is wellicht de liquid facelift de beste oplossing.


De MACS-lift kan onder lokale of algehele verdoving worden uitgevoerd. De plastisch chirurg maakt een heel kleine incisie aan de voorzijde van de oorschelpen en neemt via dit sneetje de doorgezakte weefsels voorzichtig op. Dit gebeurt met een speciale draad die naar boven toe inwendig bevestigd wordt. Aansluitend wordt de overtollige huid weggesneden en de wond gehecht. Vaak wordt de MACS-lift gecombineerd met een lipofilling van het gezicht. Er wordt wat vet weggenomen en dit vet wordt in het gezicht geïnjecteerd om volume te krijgen in het gezicht.

De ingreep bij een MACS-lift duurt ongeveer twee tot vijf uur (afhankelijk van de grootte van de ingreep) en wordt afgerond met het aanbrengen van een drukverband. Meestal zult u een nachtje in het ziekenhuis verblijven om bij te komen van de ingreep.De MACS-lift wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.
  • Gecertificeerde plastisch chirurgen die zich gespecialiseerd hebben in de MACS-lift en andere chirurgische faceliften;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij hanteren een kwaliteitssysteem conform ISO9001:2015;
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Optimaal advies door aanwezigheid plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]


Reactie plaatsen