Manuele lymfedrainage

Wanneer u last heeft van vochtophopingen kan manuele lymfredrainage een goede oplossing bieden. Manuele lymfredrainage is een zachte massage van de huid om het lymfesysteem te ondersteunen en te stimuleren. Dit zorgt ervoor dat uw lymfesysteem opnieuw activeert en het overtollige vocht gemakkelijk afgevoerd kan worden. Vochtophopingen kunnen door verschillende oorzaken ontstaan. Mogelijke oorzaken zijn een liposuctie behandeling, trauma, een operatie in het algemeen en specifieke operaties waarbij lymfeknopen worden verwijderd, hart- nier- en vaatziekten, gebruik van bepaalde medicatie en te weinig of geen beweging.
Het effect van een manuele lymfedrainage is per persoon verschillend. De beste resultaten worden verkregen na een intensieve start van de behandeling. Dit betekent dat de huidtherapeut u in het begin drie tot vijf keer per week wilt behandelen.

Let op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de huidtherapeut is dus altijd noodzakelijk.Elke ingreep starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. Onze huidtherapeuten luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen.
Manuele lymfedrainage is een zachte massage van de huid, die vaak wordt toegepast na een liposuctie behandeling. De massage wordt uitgevoerd met zachte afvoerende bewegingen in de richting van het hart. Door deze bewegingen ontstaat een versnelde afvoer van het lymfevocht, waardoor de uitwisseling van afvalstoffen en voedselnutriënten weer kan plaatsvinden. Na de manuele lymfedrainage wordt meestal ook compressietherapie toegepast. Een behandeling duurt gemiddeld 45 minuten. De beste resultaten worden verkregen na een intensieve start van de behandeling. Dit betekent dat u in het begin drie tot vijf keer per week een behandeling ondergaat. De duur van de totale behandeling is afhankelijk van een aantal factoren en verschilt per persoon. Samen met uw huidtherapeut wordt er een plan van aanpak gemaakt.
  • BIG-geregistreerde huidtherapeuten;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 400 beoordelingen);
  • Veilige en bewezen producten;
  • Consultgesprek met de huidtherapeut;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]

Reactie plaatsen