Microdermabrasie

De microdermabrasie-behandeling (ook wel het ‘zandstralen’ van de huid) zorgt voor vermindering van het littekenweefsel en verbetering van de huidstructuur & huidconditie. De volgende indicaties kunnen met microdermabrasie worden behandeld: acnelittekens, hyperpigmentatie, rimpels en combinatiebehandelingen met onder andere lasertherapie. De microdermabrasie behandeling zorgt voor huidverbetering voor bijna elk huidtype en voor alle leeftijden. De huid zal er mooier, frisser en gezonder uitzien en gladder en soepeler aanvoelen. Fijne rimpels zullen vervagen en grove poriën worden fijner met microdermabrasie.
Het effect van een microdermabrasie behandeling is al na één keer zichtbaar. Soms komt het voor dat de huid er even rood uitziet direct na de behandeling. Dit is van tijdelijke aard en komt doordat de doorbloeding is gestimuleerd. Deze roodheid zal weer snel wegtrekken. Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan maar ook in kuurverband om je huid een flinke boost te geven en voor een optimaal eindresultaat. Het voordeel van de microdermabrasie behandeling is dat je jezelf over het algemeen weer snel in het openbaar kan vertonen. Sommige clienten kiezen bewust voor deze behandeling, omdat ze een laserbehandeling een stap te ver vinden en een peeling te heftig. Het aantal behandelingen is verschillend per persoon en leeftijd.Elke ingreep starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. Onze huidtherapeuten luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen.


Bij een microdermabrasie behandeling zijn er, afhankelijk van de aandoening, drie diepte niveaus mogelijk.
 • Niveau 1: Verwijdering van de oppervlakkige dode huidcellen.
 • Niveau 2: Behandeling van de huid tot op de lederhuid (deze huidlaag is gelegen onder de opperhuid)
 • Niveau 3: Diepe behandeling tot in de lederhuid (hierbij ontstaan puntbloedinkjes in de huid)

Tijdens de behandeling worden steriele kristallen door middel van een zeer sterke vacuümpomp langs de huid gezogen.
Over het algemeen wordt het gevoel tijdens de behandeling als licht schavend ervaren. Afhankelijk van het diepte niveau zal de behandeling al dan niet gevoelig zijn. Deze gevoeligheid van de huid is goed te verdragen en duurt gemiddeld twee tot vijf dagen (bij niveau drie). De veiligheid van de behandeling staat uiteraard voorop en er wordt uitsluitend gewerkt met steriele materialen.


 • BIG-geregistreerde huidtherapeuten;
 • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
 • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
 • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 400 beoordelingen);
 • Veilige en bewezen producten;
 • Consultgesprek met de huidtherapeut;
 • Korte wachttijden;
 • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]Reactie plaatsen