Minilift

De eerste tekenen van veroudering tegengaan
Als we ouder worden verslapt onze huid en ontstaan de eerste rimpels en plooien. Daarna ontstaat volumeverlies, waardoor delen van de huid gaan verzakken. De marionetlijnen verschijnen, de neus-lippenplooi wordt dieper, de hamsterwangen ontstaan en de kaaklijn verliest stevigheid. Een minilift kan enkel een oplossing bieden voor het wanggedeelte. De minilift is een ingreep die geschikt is voor mannen en vrouwen die last krijgen van de eerste verouderingsverschijnselen in het gedeelte van de wangen. De minilift doet verder weinig aan de hals, kaaklijn of hamsterwangen. De MACS-lift, S-lift of hals-facelift zijn dan een veel beter alternatief.
Ongeveer een week na de ingreep zullen de eerste resultaten van de minilift al zichtbaar worden. Vlak na de ingreep zal uw huid rood van kleur zijn en gespannen aanvoelen. Ook zult u last hebben van zwellingen. Als deze in de loop van de week wat wegtrekken, wordt het eerste resultaat van de minilift al zichtbaar. Daarna zal het nog een paar maanden duren voor die nieuwe, verjongde uitstraling volledig bereikt is. Uw gezicht heeft namelijk tijd nodig om zich helemaal te herstellen.Omdat een goede analyse van uw klachten heel belangrijk is, starten we een behandeling altijd met een vrijblijvend consult in de kliniek in Breda. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de ingreep in zijn werk gaat en beantwoordt graag uw vragen.
De minilift is vaak een oplossing bij 40-jarigen, omdat dan meestal de eerste ouderdomsverschijnselen verschijnen in het gelaat. Er zullen rimpels en plooien ontstaan. De minilift kan hierbij een goede oplossing bieden. Echter, een minilift geeft geen groot resultaat. Vandaar ook de naam minilift. Deze lift is echt bedoeld voor de eerste ouderdomsverschijnselen bij het wanggedeelte die met een minilift verholpen kunnen worden. Hierdoor zult u er weer jonger en stralender uitzien en blijft uw gelaat natuurlijk. Tijdens de minilift wordt oppervlakkig huidweefsel boven de kaaklijn gelift. Indien u al langer last heeft van ouderdomsverschijnselen of wellicht dat u een groter resultaat wilt bereiken dan kan de MACS-lift of hals-facelift een oplossing bieden. Of wellicht vindt u een operatie iets te ingrijpend, dan kunt u kiezen voor een liquid facelift.

https://youtu.be/bJfu5OCS6Sc?list=PLp0xntOWWMAcXeVqhxwxHvJ_8N7fU6qkf
De plastisch chirurg start met het aftekenen van uw aangezicht conform het operatieplan. De operatie kan onder lokale verdoving of algehele anesthesie uitgevoerd worden. De plastisch chirurg maakt een kleine incisie in de behaarde hoofdhuid bij het oor. Nadat een deel van de huid is losgemaakt van het onderliggende weefsel, wordt de huid richting het oor getrokken. Aansluitend wordt de overtollige huid weggesneden en wordt de wond gehecht. De ingreep duurt anderhalf tot twee uur en na de ingreep mag u weer naar huis.
De minilift wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

  • Gecertificeerde plastisch chirurgen die zich gespecialiseerd hebben in de verschillende facelifting methoden;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij hanteren een kwaliteitssysteem conform ISO9001:2015;
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Optimaal advies door aanwezigheid plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.


Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]

Reactie plaatsen