Mommy makeover

Een mommy makeover om uw oude figuur weer terug te krijgen

Weer thuis in uw eigen lichaam
Hoe mooi een zwangerschap ook kan zijn, na afloop is bij veel vrouwen het lichaam blijvend veranderd. De borsten hebben hun mooie contouren verloren en zijn vaak kleiner of slapper geworden, de buik is zijn elasticiteit kwijtgeraakt, of het gezicht oogt wat vermoeid. Een mommy makeover is dan voor veel vrouwen een dankbare oplossing. Wanneer een borstvergroting of borstlift onderdeel is van de mommy makeover wordt er 3D-software gebruikt om het resultaat van uw behandeling te tonen tijdens het consult met de plastisch chirurg en anesthesist.

De mogelijkheden van een mommy make-over

Hoe een mommy make-over er precies uitziet, verschilt per persoon. Voor de een is een buikwandcorrectie gecombineerd met een borstlift de beste oplossing. De ander heeft meer baat bij een borstvergroting. En soms kan ook een liposuctie behandeling uitkomst bieden. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag over de juiste aanpak. Hierbij wordt voor de eventuele borstchirurgie 3D-software gebruikt.

https://youtu.be/zZI-O26feSU

De behandeling

Een mommy make-over betreft meestal een combinatie van ingrepen. Wilt u meer weten over de diverse behandelingen, ga dan naar borstlift, borstvergroting, buikwandcorrectie, facelift of liposuctie behandeling.

Mommy makeover resultatenLet op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten van een mommy makeover kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk. Tijdens het consult kan de plastisch chirurg u voor- en nafoto's tonen van vergelijkbare situaties. Mocht u een borstvergroting of borstlift overwegen kan hij ook middels 3D-software tonen wat het resultaat van de borstbehandeling gaat worden.

Een mommy makeover is een heel dankbare ingreep die vrijwel altijd een zeer mooi resultaat oplevert. De mommy makeover zorgt ervoor dat elke vrouw zich, ook na een of meerdere zwangerschappen, weer happy kan voelen in haar eigen lijf. De mommy makeover wordt in een of twee keer uitgevoerd, dit is afhankelijk van de grootte van de behandeling.

Waar word ik geopereerd?

De mommy makeover wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een mommy makeover?

  • Gecertificeerde plastisch chirurgen die zich gespecialiseerd hebben in de mommy makeover;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • 3D-software kan gebruikt worden voor het tonen van het resultaat van de borstvergroting;
  • Wij werken enkel met de veiligste en bewezen producten, systemen en borstprotheses (Natrelle);
  • Wij hanteren een kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO9001:2015;
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Wilt u meer informatie ontvangen over de behandeling of prijs van een mommy makeover?

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen