Neuscorrectie

Een neuscorrectie voor een mooie neus

Een neus die bij u past!
Onze neus is heel bepalend voor ons uiterlijk. Niet zo gek dus dat veel mensen iets aan hun neus laten doen. Een neuscorrectie is een van de moeilijkste ingrepen in de plastische chirurgie en wordt niet door elke plastisch chirurg uitgevoerd. De meeste clienten bij ABC Clinic die iets aan hun neus laten doen hebben een bobbel of deuk op de neus, een scheefstand van de neus, of de vorm of grootte van de neus is niet in verhouding met de rest van het gezicht. Een neuscorrectie is dan een goede oplossing! Een neuscorrectie wordt chirurgisch uitgevoerd, maar een neuscorrectie met fillers kan ook tot de mogelijkheden behoren.

Resultaat van de neuscorrectie

Na afloop van de neuscorrectie kunt u last krijgen van zwellingen en blauwe plekken. Dit ongemak houdt maximaal twee weken aan. Als de spalk na een week verwijderd wordt, zal het eerste effect van de neuscorrectie al zichtbaar zijn. Wel moet u er rekening mee houden dat uw neus enkele maanden nodig heeft om zich volledig te herstellen. Pas dan zal de nieuwe vorm definitief bereikt zijn.

Bij een neuscorrectie met fillers is er geen downtime of hersteltijd noodzakelijk. U kunt direct uw werkzaamheden weer oppakken. Enkel met sporten moet u even rustig aan doen. Ook kan er een tape worden aangebracht op de plaats van injecteren, zodat het vulmiddel blijft zitten. Een neuscorrectie met fillers kan met een hyaluronzuur als Restylane plaatsvinden of met een filler als Radiesse.

Let op: Resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk. Tijdens het consult kan de plastisch chirurg u voor- en nafoto's tonen van vergelijkbare situaties en kan hij laten zien wat het resultaat zal worden van de neuscorrectie.Consult neuscorrectie?

Omdat een goede analyse van uw neus heel belangrijk is, starten we een neuscorrectie altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een neuscorrectie en beantwoordt uw vragen. Wanneer u een neuscorrectie met fillers overweegt zal de cosmetisch arts uw neus analyseren om te kijken of u in aanmerking komt voor een fillerbehandeling.

De mogelijkheden van een neuscorrectie

Erfelijke factoren maar ook (sport)ongelukken kunnen van invloed zijn op de vorm en stand van uw neus. Bent u niet tevreden? Een neuscorrectie biedt in veel gevallen een oplossing. Zo kunnen we de vorm en grootte van uw neus heel mooi aanpassen. Maar ook een bochel, een scheefstand en de vorm van de neustip kunnen heel goed gecorrigeerd worden. Wel is het belangrijk dat het uiteindelijke resultaat goed bij uw gezicht past. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag.

3D animatie neuscorrectie

Neuscorrectie 3D animatie

De behandeling

De neuscorrectie vindt plaats onder algehele narcose. De ingreep wordt meestal uitgevoerd via de neusgaten om littekentjes aan de buitenkant van de neus te voorkomen. Alleen bij een neusversmalling en een correctie van het tussenschot is dit niet mogelijk. De plastisch chirurg zal de sneetjes dan echter zo maken dat zij naderhand nauwelijks zichtbaar meer zijn. Nadat de aanpassingen uitgevoerd zijn, brengt de plastisch chirurg (afhankelijk van de ingreep) een spalk over uw neus aan. Deze mag na een week weer verwijderd worden.

Waar word ik geopereerd?

De neuscorrectie wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een neuscorrectie?

  • Gespecialiseerde plastisch chirurgen (drs. Kolkman, drs. Fabré en drs. Vandevoort);
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij hanteren een kwaliteitssysteem conform ISO9001:2015;
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Wilt u meer informatie ontvangen over de behandeling of prijs van een neuscorrectie?

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]

Reactie plaatsen