Onderooglidcorrectie

Een onderooglidcorrectie voor ogen zonder wallen

Geen wallen of donkere kringen meer!
Een onderooglidcorrectie is voor veel mensen die last hebben van wallen of donkere kringen onder de ogen een goede oplossing. Bij sommige mensen verschijnen de wallen onder de ogen alleen als ze moe zijn of een korte nacht achter de rug hebben. Andere mensen hebben er altijd last van. Zij hebben vaak een vermoeide blik en dat stoort ze veelal. Een correctie van de onderste oogleden, ofwel een onderooglidcorrectie, is dan een prima oplossing. Dit is een van de populairste én meest dankbare ingrepen uit de plastische chirurgie. Deze ingreep wordt ook vaak gecombineerd met de bovenooglidcorrectie.Resultaat van de onderooglidcorrectie


Voor                                                                      Na


Na afloop van de onderooglidcorrectie kunt u last krijgen van zwellingen en blauwe plekken. Geen zorgen, deze zullen in de loop van de week langzaam verdwijnen. Dan zal het eerste resultaat ook zichtbaar zijn. Na zeven dagen worden de hechtingen verwijderd. Na twee tot drie maanden zijn uw ogen volledig hersteld van de onderooglidcorrectie en is het definitieve effect bereikt.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar de resultaten van een onderooglidcorrectie kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.
Consult onderooglidcorrectie?

Een onderooglidcorrectie starten we met een vrijblijvend consult in Breda. Tijdens dit vrijblijvende consult staat de behandelend plastisch chirurg stil bij uw wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van het probleem en kijkt hij of een onderooglidcorrectie of wellicht een bovenooglidcorrectie voor u de beste oplossing is. De plastisch chirurg legt de ingreep uit en u kunt hem al uw vragen stellen over de ingreep.

De mogelijkheden van een onderooglidcorrectie

Wallen of donkere kringen zijn meestal het gevolg van stress, verkeerde voeding of slaapgebrek. Maar ook erfelijke factoren zijn van invloed op het ontstaan van wallen of donkere kringen. Een onderooglidcorrectie kan hiervoor een uitstekende oplossing zijn! Het teveel aan huid en/of overtollig vet wordt verwijderd en u kunt weer genieten van een frisse blik!

De behandeling

Een onderooglidcorrectie wordt bij ABC Clinic onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Voorafgaand aan de behandeling zal de plastisch chirurg het teveel aan huid zorgvuldig aftekenen onder uw ogen. Dan worden er foto's gemaakt. Aansluitend wordt u plaatselijk verdoofd en start de ingreep. Er wordt bij de onderooglidcorrectie een incisie gemaakt bij de wimperrand.

Het littekentje valt aan de binnenzijde van de ogen. U hoeft dus niet bang te zijn dat littekens zichtbaar blijven. Nadat de sneetjes gehecht zijn, kunt u al snel de kliniek weer verlaten. Na de ooglidcorrectie komt u na drie maanden naar de kliniek in Breda voor een eindcontrole.

Video onderooglidcorrectie

https://youtu.be/gSkqkGbt0ao

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een onderooglidcorrectie?

  • Gecertificeerde plastisch chirurgen die zich gespecialiseerd hebben in onderooglidcorrecties (géén huisarts of cosmetisch arts);
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij hanteren een kwaliteitssysteem conform ISO9001:2015;
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Wilt u meer informatie ontvangen over de behandeling of prijs van een onderooglidcorrectie?

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]Reactie plaatsen