Ooglidcorrectie

Wat een mooie ogen…
Ooglidcorrecties zijn tegenwoordig een van de populairste én dankbaarste ingrepen in de plastische chirurgie. Iedereen krijgt op een gegeven moment te maken met ouderdomsverschijnselen rond de ogen. De veel voorkomende klachten zijnhangende oogleden of het teveel aan huid rondom de ogen, maar erfelijke factoren spelen vaak ook een belangrijke rol. Zo kunnen sommige mensen heel hun leven last hebben van wallen of donkere kringen onder de ogen. Gelukkig kan een correctie aan de boven- en/of onderoogleden al deze klachten verhelpen.

Voor                                                                      Na


Na afloop van de ooglidcorrectie in Breda kunt u wat last krijgen van zwellingen en blauwe plekken. Als deze in de loop van de week verdwijnen, zal het eerste resultaat van de ooglidcorrectie zichtbaar worden. Na zes tot acht dagen worden de hechtingen verwijderd en na drie maanden zijn uw ogen volledig hersteld. Dan is het definitieve resultaat van de ooglidcorrectie ook bereikt.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk.
Omdat een goede analyse van uw klachten heel belangrijk is, starten we een boven- en/of onderooglidcorrectie altijd met een vrijblijvend consult in de kliniek in Breda. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. De plastisch chirurg beantwoordt graag al uw vragen.
Een teveel aan vel boven en onder uw ogen is een logisch gevolg van het natuurlijk verouderingsproces. De huid verliest zijn elasticiteit en gaat onder invloed van de zwaartekracht wat uitzakken, maar ook erfelijke factoren zijn van invloed op het ontstaan van huidoverschot. Een ooglidcorrectie is een uitstekende oplossing om dit probleem te verhelpen. Het teveel aan huid wordt weggenomen en uw open blik wordt op een natuurlijke manier hersteld.
Voorafgaand aan de ooglidcorrectie zal de plastisch chirurg het teveel aan huid zorgvuldig aftekenen op uw gezicht. Aansluitend wordt u plaatselijk verdoofd en start de ingreep. De plastisch chirurg verwijdert voorzichtig het huidoverschot inclusief het overtollig vetweefsel.

Bij een bovenooglidcorrectie worden de incisies in de plooi van de oogleden gemaakt; Bij een onderooglidcorrectie vallen ze aan de binnenzijde van de ogen. U hoeft dan ook niet bang te zijn dat littekens zichtbaar blijven. Nadat de sneetjes gehecht zijn, kunt u al snel de kliniek weer verlaten. Drie maanden na de ooglidcorrectie komt u naar de kliniek in Breda voor een eindcontrole.
https://youtu.be/6yWpPgQBRjU

https://youtu.be/B_qbMjMoKQw
  • Erkende en ervaren plastisch chirurgen die qua anatomie van de ogen zeer ervaren zijn (géén huisarts of cosmetisch arts);
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij hanteren een kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO9001:2015;
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en heerlijke verse koffie.

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]Reactie plaatsen