Oorcorrectie

Oren om blij mee te zijn
Bij afstaande oren of flaporen is een oorcorrectie een prima alternatief. Oren zijn net als de neus en ogen heel bepalend voor onze uitstraling. Bent u ontevreden over de stand, grootte of de vorm van uw oren? Een correctie aan de oren biedt u dan uitkomst. Bovendien is een correctie van de oren een relatief eenvoudige ingreep met een mooi en natuurlijk resultaat.

Een oorcorrectie zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat. Afhankelijk van de ingreep kan de huid rond de oren de eerste tijd wat gespannen aanvoelen. Ook kunnen lichte zwellingen en blauwe plekken ontstaan. Het zal enkele weken duren voor uw oren helemaal hersteld zijn.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar de resultaten van een oorcorrectie kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk. Tijdens het consult kan de plastisch chirurg u voor- en nafoto's tonen.Omdat een goede analyse van uw klachten belangrijk is, starten we een oorcorrectie altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een oorcorrectie en beantwoordt eventuele vragen.
Zien uw oren er niet zo uit als u graag zou willen? Meestal zijn erfelijke factoren de boosdoener, maar ook een aangeboren afwijking kan van invloed zijn op de stand van uw oren. Gelukkig kan een oorcorrectie vaak uitkomst bieden. Wel is het belangrijk om van tevoren uw verwachtingen en de uitkomst van de behandeling goed door te bespreken. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag over de juiste oplossing.
Een ingreep aan de oren wordt uitgevoerd onder plaatselijke of algehele verdoving. In geval van een flapoorcorrectie maakt de plastisch chirurg een kleine incisie aan de achterzijde van de oren. Om de stand van de oren aan te kunnen passen, wordt vervolgens wat kraakbeen weggehaald. De ingreep wordt afgesloten met het hechten van de sneetjes die zich in de natuurlijke plooi van de huid bevinden. Voor het ontstaan van littekentjes hoeft u niet bang te zijn.

Een oorcorrectie onder algehele narcose wordt bij ABC Clinic uitgevoerd in het Amphia ziekenhuis in Breda. De consulten en nacontroles met de plastisch chirurg vinden gewoon plaats bij ABC Clinic in Breda. Een oorcorrectie onder plaatselijke verdoving wordt bij ABC Clinic in Breda uitgevoerd. U profiteert dus optimaal van de rustige, discrete en ongedwongen sfeer van onze privekliniek waar u gratis kunt parkeren en de veilige omgeving van een ziekenhuis waar u behandeld wordt. ABC Clinic en Amphia Breda zijn hiervoor een exclusieve samenwerking aangegaan.
  • Gespecialiseerde plastisch chirurgen die jaarlijks veel oorcorrecties uitvoeren;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij hanteren een kwaliteitssysteem conform ISO9001:2015;
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Wij werken exclusief samen met de plastisch chirurgen van het Amphia ziekenhuis in Breda;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]

Reactie plaatsen