Pigmentvlekken

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken of ouderdomsvlekken komen regelmatig voor en kunnen ervoor zorgen dat u zich onzeker voelt en u uw huid het liefste verbergt. Pigmentvlekken komen vaak voor op uw handen of het gezicht. Oorzaken kunnen aangeboren en/of erfelijk zijn, maar ook huidziektes, zonschade en een ouder wordende huid kunnen pigmentvlekken veroorzaken. Onze huidtherapeuten kunnen uw pigmentvlekken met de juiste behandeling verminderen of zelfs verwijderen.Resultaat van een behandeling om pigmentvlekken te verwijderen


Voor                                                                      NaHet effect van een behandeling om pigmentvlekken te verwijderen is per persoon verschillend. Afhankelijk van de oorzaak van de pigmentvlekken wordt er samen met de huidtherapeut een behandelplan opgesteld om een optimaal resultaat te boeken. Dit optimale resultaat ziet u terug in een egale en gezonde huid waarbij u het gebruik van make-up in zijn geheel of gedeeltelijk niet meer hoeft te gebruiken.

Let op: Foto’s geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de huidtherapeut is dus altijd noodzakelijk.Gratis en vrijblijvend consultgesprek?

Elke ingreep starten we met een vrijblijvend en kosteloos consult. Onze huidtherapeuten luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. Natuurlijk krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen.

De behandeling

Er zijn diverse behandelmogelijkheden zoals
 • Camouflagetherapie;
  De camouflage crème is een hoog gepigmenteerde make-up. Er wordt met u samen gezocht naar de crème die qua kleur zo goed mogelijk overeenkomt met de huidskleur. Vervolgens wordt het aanbrengen van de crème aangeleerd. Het is makkelijk aan te brengen en is water- en veegvast.
 • Fractional laserbehandeling;
  Met de gefractioneerde laser wordt over het te behandelen gebied een gelijkmatig patroon van gaatjes in de huid gemaakt. Dit gelijkmatige karakter is van belang om een mooi, egaal resultaat te behalen.
 • Peeling;
  Het woord peeling komt van het Engelse 'peel' en dit betekent pellen. Bij een peeling worden dode huidcellen verwijderd en de vernieuwing van de huid gestimuleerd. Na de peeling krijgt u een gladder huidoppervlak.

Waarom kiezen voor ABC Clinic voor het verwijderen van pigmentvlekken?

 • BIG-geregistreerde huidtherapeuten;
 • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
 • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
 • Cliënten waarderen ons met een 9.3;
 • Veilige en bewezen producten;
 • Consultgesprek met de huidtherapeut;
 • Korte wachttijden;
 • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie;
 • Loyaliteit wordt bij ons beloond bij de verschillende huidbehandelingen.

Wilt u meer informatie ontvangen over de behandeling of prijs van pigmentvlekken?

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]Reactie plaatsen