Tepelcorrectie

Een eenvoudige oplossing voor mooie tepels
Soms kan de grootte of vorm van de tepel vrouwen in de weg zitten. En ook een ingetrokken tepel kan voor schaamte zorgen. Een tepelcorrectie kan hierbij een welkome oplossing bieden. De tepelcorrectie is een relatief eenvoudige ingreep met een heel mooi resultaat.

Voor                                                                      Na

Een tepelcorrectie is een heel dankbare ingreep met een mooi en natuurlijk resultaat. De tepels kunnen in het begin wel wat gezwollen en gevoelloos zijn. Maakt u zich hierover geen zorgen, dit trekt vanzelf weer weg. De littekens van een tepelcorrectie worden in de loop van de tijd minder vurig van kleur en zijn na enkele maanden nauwelijks meer zichtbaar.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar de resultaten van een tepelcorrectie kunnen per persoon verschillen. Elk lichaam is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts of plastisch chirurg is dus altijd noodzakelijk. Tijdens het consult kan de plastisch chirurg u voor- en nafoto's tonen van vergelijkbare situaties.Bij ABC Clinic starten we een tepelcorrectie altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een tepelcorrectie en beantwoordt graag uw vragen.
Erfelijke factoren, maar bijvoorbeeld ook zwangerschappen, kunnen ervoor zorgen dat uw tepels er wat afwijkend uitzien. Voelt u zich hierdoor belemmerd dan is het goed er wat aan te doen. Met hulp van een tepelcorrectie kan zowel de vorm als de grootte van de tepel aangepast worden. Daarnaast kunnen we ook een ingetrokken tepel goed corrigeren.
Soms heeft deze ingreep tot gevolg dat borstvoeding niet meer mogelijk is. Onze ervaren plastisch chirurgen kunnen u goed informeren over de eventuele consequenties van de tepelcorrectie.
Over het algemeen vindt een tepelcorrectie onder algehele narcose plaats. In geval van een verkleining van de tepelhof maakt de plastisch chirurg een incisie rond de tepel of tepelhof en verwijdert het teveel aan huid. Is er sprake van een te grote tepel, dan wordt deze verkleind door het teveel aan huid en klierweefsel weg te nemen. Voor een ingetrokken tepel worden de melkgangetjes onder de tepel losgemaakt. Dit zorgt ervoor de dat de tepel niet meer naar binnen gaat staan. De behandeling eindigt met het hechten van de gemaakte incisies. Na ongeveer een week worden deze weer verwijderd.
De tepelcorrectie wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.
  • Gecertificeerde plastisch chirurgen die zich gespecialiseerd hebben in tepelcorrecties;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij hanteren een kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO9001:2015;
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]Reactie plaatsen