Voorhoofdslift

Een mooi voorhoofd, een open blik
Bij sommige mensen drukken de wenkbrauwen samen met het voorhoofd zo zwaar op de ogen dat er huidoverschot ontstaat. Dat zorgt niet alleen voor een vermoeide uitstraling, ook het zicht raakt vaak belemmerd. Een voorhoofdslift kan voor een goede en langdurige oplossing zorgen.

Een voorhoofdslift zorgt voor een heel mooi en langdurig resultaat. Kort na de behandeling kunnen wel wat zwellingen en blauwe plekken ontstaan, vooral op de bovenoogleden. Als dit ongemak in de loop van de week minder wordt, kunt u het eerste resultaat al zien. Na ongeveer twee maanden is het definitieve effect bereikt.Omdat een goede analyse van uw klachten belangrijk is, starten we een voorhoofdslift altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen.
Een lage stand van de wenkbrauwen wordt vaak veroorzaakt door erfelijke factoren en als dan ook de huid op het voorhoofd wat uitzakt, kunnen klachten ontstaan. Gelukkig kan een voorhoofdslift uitkomst bieden. Wel is het belangrijk eerst naar de precieze oorzaak van uw klachten te kijken. Soms wordt een voorhoofdslift gecombineerd met een ooglidcorrectie. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag over de juiste behandeling.
Een voorhoofdslift wordt onder plaatselijke of algehele verdoving uitgevoerd. Kiest de plastisch chirurg voor een endoscopische lift, dan maakt hij een paar kleine sneetjes ter hoogte van de haargrens. Met hulp van speciale apparatuur wordt vervolgens de voorhoofdshuid losgemaakt, opgetrokken en weer vastgezet. De ingreep eindigt met het aanbrengen van een strakke band rond het hoofd. Deze hoeft meestal slechts 24 uur te blijven zitten. De hechtingen worden na een tot twee weken verwijderd.

https://youtu.be/MkhAdHfiIMg
De voorhoofdslift wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.
  • Gecertificeerde plastisch chirurgen die zich gespecialiseerd hebben in de (MACS)-facelift en voorhoofdslift;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij werken enkel met de veiligste en bewezen producten (Restylane, Radiesse, Botox, Emervel, Azzalure);
  • Wij hanteren een kwaliteitssysteem conform ISO9001:2015;
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]

Reactie plaatsen