Wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift voor een frisse blik

Weg met die vermoeide uitstraling
Bij sommige mensen drukken de wenkbrauwen zo zwaar op de ogen dat er huidoverschot ontstaat. En dat zorgt niet alleen voor een vermoeide uitstraling, ook het zicht raakt vaak belemmerd. Een wenkbrauwlift kan dan voor een goede en langdurige oplossing zorgen.

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijke stand van de wenkbrauwen. Alle gradaties zijn te behandelen.Resultaat van een wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift zorgt voor een mooi en langdurig resultaat. Kort na de behandeling kunnen wel wat zwellingen en blauwe plekken ontstaan. Als deze in de loop van de week verdwijnen, zal het eerste resultaat zichtbaar worden. Na ongeveer twee maanden is het definitieve effect bereikt en heeft u weer een frisse blik.Consult wenkbrauwlift?

Omdat een goede analyse van uw klachten belangrijk is, starten we een wenkbrauwlift altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen.

De mogelijkheden van een wenkbrauwlift

Een lage stand van de wenkbrauwen wordt vaak veroorzaakt door erfelijke factoren. Als dan ook de zwaartekracht nog zijn werk doet, kunnen wenkbrauwen voor klachten gaan zorgen. Gelukkig kan een wenkbrauwlift uitkomst bieden. Wel is het belangrijk eerst naar de oorzaak van uw klachten te kijken. Soms wordt een wenkbrauwlift gecombineerd met een bovenooglidcorrectie. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag over de juiste behandeling.

De behandeling

Een wenkbrauwlift wordt over het algemeen onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Afhankelijk van de situatie neemt de plastisch chirurg boven de wenkbrauw en/of tegen de haargrens een reepje huid weg. Aansluitend wordt de huid opgetrokken en worden de incisies gehecht. Na afloop van de wenkbrauwlift kunt u de kliniek weer verlaten. Wel zult u de eerste dagen na de behandeling wat rustig aan moeten doen.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor de wenkbrauwlift?

  • Gecertificeerde plastisch chirurgen die zich gespecialiseerd hebben in de boven- en onderooglidcorrectie en wenkbrauwlift;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij werken enkel met de veiligste en bewezen producten (Restylane, Juvederm, Radiesse, Botox, Emervel, Azzalure);
  • Wij hanteren een kwaliteitssysteem conform ISO9001:2015;
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Wilt u meer informatie ontvangen over de behandeling of prijs van een wenkbrauwlift?

Neem dan vrijblijvend contact op met ABC Clinic via onderstaand formulier. U wordt dan zo spoedig mogelijk geïnformeerd.


[gravityform id="160" title="false" description="true"]

Reactie plaatsen