Alizonne Therapie

Als je gewicht moet verliezen is afvallen onder medische begeleiding echt een must. Je kunt met elk aangeboden dieet programma gewicht verliezen. Alleen vaak wordt er dan een zware last op je lever en nierfuncties gelegd die niet gezond zijn.

De weegschaal geeft alleen het verlies van de totale lichaamsmassa aan. De weegschaal werkt motiverend, beetje eraf is top, beetje erbij is frustrerend. Maar het gaat echt wel wat verder dan een getal op de weegschaal.

Is een minnetje op de weegschaal verlies van vetweefsel, of wordt dit gecompenseerd door water verlies of erger nog je spiermassa? Is een plusje toename van vet en schiet je door in de stress? Wij kijken in de “black box” van je metabolisme.

De Alizonne Therapie garandeert je gewichtsverlies mét behoud van spierweefsel. Als afvallen nodig is wil je juist het vetweefsel verliezen daar waar je het stoort. Dus shaping van je lichaamscontouren. Wij kunnen 2 in 1 doen. Gewichtsverlies door vetvermindering de storende vetophopingen. Dat is contourshaping weight loss.

Over de Alizonne Therapie


Claudia van der Lugt heeft sinds 1997 een concept ontwikkeld gericht op snel en verantwoord afvallen, verbetering van de lichaamscontouren, stabilisatie op het streefgewicht en de optimalisering van de algehele gezondheid. De Alizonne Therapie wordt inmiddels in meer dan 20 (inter)nationale klinieken aangeboden.

Verantwoord afvallen


Wanneer je lichaamsgewicht een BMI (body-mass index, verhouding tussen lengte en gewicht) van 25 overstijgt, is er sprake van overgewicht. Dat kan leiden tot aandoeningen zoals suikerziekte, hoge bloeddruk, gewrichtsklachten, chronische vermoeidheid en snellere veroudering.

Dat wil je tegengaan. Afvallen zelf is niet zo moeilijk, maar om gezond en verantwoord je streefgewicht te behouden is lastiger. De Alizonne Therapie helpt je om goed af te vallen en op je streefgewicht te blijven door de volgende technieken:
  • Een (niet-chirurgische) behandeling van het onderhuidse vetweefsels met ultrasonore trillingen en radiofrequentie behandelingen.
  • Bindweefselmassages voor een verbeterde doorbloeding van de huid, afvoer van vloeistoffen en vet via je lymfeklieren, inkrimpen van huidverslapping, afbraak van cellulitis en contourverbetering.
  • Een specialistisch persoonlijk dieet op basis van voedselsupplementen van aminozuren
  • Regelmatige en no-nonsense 1 op 1 follow up met je behandeld arts

Alizonne Lite!


Naast de Alizonne Therapie hebben we ook Alizonne Lite!. Hier ligt de nadruk vooral op contourverbetering. Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen die graag enkele kilo’s willen afvallen, maar vooral hun lichaamscontouren willen verbeteren.

Een eenvoudiger en korter programma als de Alizonne Therapie, maar met dezelfde effectiviteit en zorg van onze specialisten.

Alizonne Kids!


Nieuw in de Alizonne Therapie is Alizonne Kids! Veel kinderen kampen met overgewicht wat kan leiden tot vergaande obesitas. Je wilt je kind gezond zien opgroeien en zoekt naar een hulpmiddel. Daarbij is Alizonne Kids! het beste plan. We hebben veel kinderen hiermee behandeld en stellen hen centraal in een 1 op 1 behandeling. Dat werkt het beste en ‘onze” kinderen worden super gemotiveerd omdat het om hen gaat en ze zien het als een gezonde leuke wedstrijd waarin zij als persoon centraal staan.

Gezond en verantwoord afvallen voor kinderen, met verregaande aandacht voor het groeiproces van een kind en persoonlijk advies en hulp bij hun gewichtsverlies: een back-up voor de ouders.

Behandelprocedure


Of je nu kiest voor de Alizonne Therapie, Alizonne Lite! of Alizonne Kids! Ieder behandelplan is persoonlijk. Allereerst gaan we het gesprek aan waarbij we jouw wensen en mogelijkheden in kaart brengen. Daaruit volgt een eerlijk en deskundig advies over de methode die het meest geschikt is. Dat geeft een goede basis voor de invulling van de behandeling met ultrasonore trillingen, radiofrequentie en de bindweefselmassage alsook een persoonlijk dieet – zodat jij op een verantwoorde manier je streefgewicht bereikt en kunt vasthouden met onze hulp.
[gravityform id="164" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen