Borstvergroting door borstimplantaten, hoe werkt dat?

Omdat borsten geen spieren bevatten, is het niet mogelijk om met oefeningen zelf een borstcorrectie te bewerkstelligen. Wie haar borsten te klein vindt, kan baat hebben bij een borstvergroting door het inbrengen van borstimplantaten, waarvan de implantaten van siliconen het bekendst zijn. Deze operatie wordt onder volledige narcose uitgevoerd. De plastisch chirurg maakt een snede en plaatst het borstimplantaat boven de borstspier. Als u weinig klierweefsel heeft of uw huid is erg dun, dan bestaat er ook de optie om het implantaat onder de spier aan te brengen. Bij een borstlift met borstimplantaten worden de tepel en tepelhof verplaatst en krijgt uw boezem door de borstlift een natuurlijke vorm en uitstraling.
Borstimplantaten zijn er in verschillende vormen. Ook zijn er minder rigide en meer stevige implantaten. Een bolvormig borstimplantaat is aan te bevelen als u juist aan de bovenkant van uw borst meer volume wilt hebben. Een anatomisch gevormd borstimplantaat zal dat in veel mindere mate doen. De samenstelling van de gel bepaalt de mate van soepelheid van het implantaat. Wilt u vooral dat uw borsten hun vorm behouden, dan is een keuze voor een implantaat met een minder soepele gel aan te bevelen.
Om uw borstimplantaat in te brengen, zal er een snede worden gemaakt onder de borstplooi. Het is goed om in gedachten te houden dat er na de operatie zwelling kan optreden en dat om het volledige eindresultaat te zien er vaak een periode van 9-12 maanden nodig is.

Een borstvergroting bij Kliniek Veldhoven

De plastisch chirurgen van Kliniek Veldhoven zijn volledig opgeleid in het uitvoeren van borstcorrecties. Voor hen is het een vrijwel dagelijks uitgevoerde operatie. Kliniek Veldhoven maakt gebruik van siliconen borstimplantaten van het kwaliteitsmerk Mentor en polyurethaan implantaten van het merk Polytech, dat door de Amerikaanse FDA goedgekeurd is. Borstcorrecties voert Kliniek Veldhoven deskundig en volgens alle veiligheidsnormen uit. Onze plastisch chirurgen geven u graag nadere informatie tijdens een persoonlijk consult. We willen nog eens benadrukken dat Kliniek Veldhoven uitsluitend met kwaliteitsproducten werkt en dat een borstcorrectie, zowel borstlift als borstvergroting met borstimplantaten, tot onze kernactiviteiten behoort. In de chirurgische bijsluiter van de NVPC vindt u nog meer informatie over de behandeling.

Wat uw reden voor een borstcorrectie ook mag zijn, als u op zoek bent naar een betrouwbare en veilige kliniek die werkt volgens de laatste stand der techniek, neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
√ Borstimplantaten van het merk Mentor hebben een FDA goedkeuring

√ Hoge clienttevredenheid

√ Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht

√ Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken

√ Laagdrempelig en toegankelijk

Meer informatie? Neem contact op via onderstaand formulier:

[gravityform id="153" title="false" description="true"]