BorstverstevigingDe borsten bepalen voor een belangrijk deel de uiterlijke verschijning van de vrouw. Vele vrouwen zijn ontevreden over hun borsten of hebben hier zelfs lichamelijk of psychisch last van. Verschillende oorzaken kunnen hieraan ten grondslag liggen. Borsten verliezen met het ouder worden hun natuurlijke stevigheid. Een zwangerschap of gewichtsverlies of -toename heeft ook zijn effect op de vorm en stevigheid van uw borsten. Aangezien uw borsten geen spierweefsel bevatten, bieden oefeningen geen soelaas. Een operatieve borstversteviging schenkt u wél een blijvende oplossing. Kliniek Veldhoven is gespecialiseerd in borstcorrigerende operaties, waarbij de omvang van uw borsten wordt veranderd en u stevigere borsten krijgt.
Of u nu zware, kleine, ongelijke of slappe borsten heeft, ons team van ervaren en vakbekwame plastisch chirurgen, artsen en verpleegkundigen staat voor u klaar om u aan een passende borstversteviging te helpen. Dat kan op verschillende manieren: door een klassieke borstvergroting met inbrenging van veilige borstimplantaten of door een operatieve borstlift. Een operatieve borstvergroting geeft uw borsten meer volume en vorm die meer in verhouding met uw lichaam is. Kliniek Veldhoven maakt alleen gebruik van de hoogste kwaliteit borstimplantaten die niet alleen voor de gewenste nieuwe vorm van de borsten zorgen maar ook een mooie, stevige en natuurlijke uitstraling teweegbrengen. De meest bekende zijn siliconen implantaten van het merk Mentor met veiligheidskeurmerk. In de chirurgische bijsluiter van de NVPC vindt u meer informatie over de behandeling.
U kunt ook tot een borstversteviging komen door een borstlift. Hierbij worden de tepel en tepelhof verplaatst. De borstlift corrigeert dit en geeft een natuurlijk ogend resultaat. Beide behandelingen zijn ook te combineren, maar stoppen op den duur de natuurlijke veroudering van de huid niet. Zowel een borstvergroting met implantaten, als een borstlift, vindt onder complete narcose plaats. Er kan na de operatie enige zwelling optreden. Bij een borstvergroting en een borstlift wordt na ongeveer 9 tot 12 maanden het eindresultaat bereikt.

Heeft u problemen met te zware of slappe borsten? Of vindt u ze juist te klein of ongelijk van vorm en tast dit uw zelfbeeld aan? Bij Kliniek Veldhoven is een borstversteviging door een van onze deskundige plastisch chirurgen een vrijwel dagelijks uitgevoerde operatie. Bel ons op voor meer informatie (040 – 29542 43) of vraag meteen een consult aan. U kunt dan samen met een van onze plastisch chirurg uw probleem en wensen bespreken en hij kan u vertellen wat u van een borstversteviging kunt verwachten en welke behandelmethode het beste bij u past.
√ Hoge clienttevredenheid

√ Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken

√ Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht

√ Laagdrempelig en toegankelijk
[gravityform id="153" title="false" description="true"]

Reactie plaatsen