Dermaroller

Door factoren als zonlicht en ontstekingen raakt de huid beschadigd. Deze huidbeschadigingen herstellen niet altijd mooi. Een dermaroller behandeling stimuleert het herstelproces.

Huidbeschadigingen met dermaroller herstellen

Het dermaroller instrument kunt u zien als een rol met fijne naaldjes. Hiermee rollen we over de te behandelen huid waarbij de naaldjes de doorbloeding en de celdeling stimuleren. Na de behandeling herstelt de huid zich snel van de prikjes. Hierbij maakt het collageen en elastinevezels aan. De toename van deze lichaamseigen stoffen zorgt voor een strakkere en elastischere huid en herstelt de beschadigde huid.

De dermaroller behandeling


De behandeling begint met een intensieve reiniging van uw huid. Hierna begint de huidtherapeut met dermaroller. De rijen van fijne naaldjes maken prikjes van 0.5 mm tot 1.5 mm diep in de lederhuid. Uw huid word ingesmeerd met een verdovende crème waarna er intensief over uw huid gerold kan worden. Na het rollen met de dermaroller zal de huid gereinigd worden en wordt er een voedende en kalmerende huidverzorging aangebracht. Het aantal behandelingen varieert per persoon en indicatie. Vraag een eerste consult aan voor een individueel behandeladvies.

Na de behandeling


Uw huid zal zich na de behandeling snel herstellen. De roodheid zal nog enkele dagen aanwezig kunnen blijven. Het is belangrijk om uw huid na de behandeling goed te hydrateren en te beschermen tegen zonlicht. Blijf zoveel mogelijk uit de zon en gebruik een zonnecrème met beschermingsfactor 50. De huidtherapeut geeft u persoonlijk advies over de dagelijkse huidverzorging, passend bij uw huidtype en -probleem.

Persoonlijk consult

De dermaroller brengt bij veel huidproblemen verbetering. Kunnen we de behandeling aan u aanbevelen? U bent van harte welkom voor een persoonlijk consult. Tijdens dit informatieve gesprek kunt u uw probleem voorleggen. U krijgt van de huidtherapeut een persoonlijk behandeladvies.

Dit consult bieden we geheel vrijblijvend aan: u zit nergens aan vast. Met het formulier hieronder kunt u meer informatie / een afspraak aanvragen.

Meer informatie? Neem contact op via onderstaand formulier:

[gravityform id="153" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen