Haarimplantatie

Een volle haardos wordt vaak geassocieerd met een jeugdige, vitale en gezonde uitstraling. Haaruitval wordt door vele mannen en vrouwen als zeer vervelend ervaren en kan leiden tot minder zelfvertrouwen en een lager zelfbeeld. Het haar wordt dunner of er kunnen kale plekken op uw hoofdhuid ontstaan, waar geen haargroei meer aanwezig is. Deze situatie hoeft u niet langer te accepteren. Met een haarimplantatie kunt u weer een vollere en gelijkmatiger verdeelde haardracht creëren, met een blijvend resultaat.

Met een haarimplantatie uw jeugdige en vitale uitstraling terug

Kliniek Veldhoven heeft als toonaangevende kliniek veel ervaring in het inbrengen van haarimplantaten volgens de FUE-methode. De techniek is zo verfijnd, dat uw haardracht na de haarimplantatie een natuurlijke aanblik heeft. Deze wijze van techniek is heel effectief en werkt als enige methode ook op die gebieden waar al helemaal geen haar meer groeit.Er bestaan naast deze techniek, ook middelen die na een haartransplantatie de haargroei versnellen.

Haaruitval camoufleren met haarimplantaten

De meest voorkomende oorzaak van structurele haaruitval is erfelijke kaalheid oftewel alopecia androgenetica. Hierbij houden de haarzakjes het hormoon DHT vast, dat de opname van voedingstoffen blokkeert en vervolgens tot een remming en stop van de haargroei leidt. De gevolgen van deze aandoening zijn met haarimplantaten te camoufleren. Andere oorzaken voor een verlies van de natuurlijke haargroei kunnen stress, een slecht voedingspatroon, tekort aan vitaminen, hormonale veranderingen of een ziekte zijn. De kaalheid toont zich voornamelijk bij de haarlijn, kruin en inhammen.

Hernieuwde haargroei op kale plekken met de FUE-methode


Bij de FUE-haarimplantatie worden haarwortels oftewel grafts uit de haarkrans aan de achterzijde van uw hoofd verwijderd en vervolgens op de kale behandelplek weer ingebracht. De haarzakjes in de haarkrans zijn niet gevoelig voor haaruitval haaruitval omdat ze niet gevoelig voor het hormoon DHT zijn. De haren uit het donorgebied behouden hun genetische eigenschappen en blijven dus een leven lang groeien. De haarwortels worden één voor één met een micronaald of klein boortje uit de haarkrans gewonnen en getransplanteerd. Hierdoor blijft er geen litteken achter zoals bij de FUT techniek wel het geval is.

Het inbrengen van haarimplantaten door de gespecialiseerde team van Kliniek Veldhoven is een poliklinische behandeling. U mag dus na de behandeling weer naar huis. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een haartransplantatie en de haarimplantatie kosten? Bel ons op (040 – 295 42 43) voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een consult. U kunt al uw vragen over een haartransplantatie stellen aan onze specialisten en advies krijgen over wat het effect bij u zal zijn. Vele cliënten gingen u al voor.

Meer informatie? Neem contact op via onderstaand formulier:

[gravityform id="153" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen