Hangborsten


Veel vrouwen zijn niet tevreden over hun borsten en hebben hier in hun dagelijks leven best moeite mee. Zij voelen zich bijvoorbeeld minder vrouwelijk en dat kan het zelfvertrouwen behoorlijk aantasten. Door het ouder worden, een zwangerschap of gewichtsverlies kunt u last krijgen van hangborsten. Hierdoor kan het moeilijker worden om kleding te vinden waarin uw borsten mooi naar voren komen. Een topje of een jurk met decolleté staat u bijvoorbeeld niet meer zo mooi als jaren geleden en dat kan tot een onzeker gevoel leiden. Hangborsten zijn echter goed te verhelpen met een chirurgische ingreep zoals het inbrengen van implantaten in combinatie met een borstlift. Kliniek Veldhoven biedt toegankelijke en betaalbare behandelingen voor een borstlift, borstversteviging en borstvergroting met uitsluitend veilige implantaten die uitgevoerd worden door ervaren en gecertificeerde plastisch chirurgen.In de chirurgische bijsluiter van de NVPC vindt u meer informatie over de behandeling. 

Afhankelijk van de vorm en het volume van uw borsten kunt u middels een borstlift eventueel in combinatie met borstimplantaten uw hangborsten behandelen. Door implantaten te plaatsen geeft u uw borsten meer volume. U heeft daarbij de keuze om borstimplantaten te laten plaatsen boven of onder de spieren. Deze keuze hangt af van het effect dat u wilt bereiken en de eigenschappen van uw huid en borstweefsel. Over het algemeen geeft een borstimplantaat boven de spieren de meest natuurlijke uitstraling. Als uw huid echter vrij dun is, dan zijn de randen van de implantaten voelbaar. Door het implantaat onder de spieren te plaatsen zijn de randen niet voelbaar en blijven de borsten steviger in model. De laatste optie is dan ook vooral geschikt voor grotere implantaten. De stevigheid van uw borsten na het inbrengen van implantaten hangt ook af van de dichtheid van de gel in de implantaten. Een lage dichtheid zorgt voor een natuurlijk effect en een hogere dichtheid zorgt voor meer stevigheid. Een borstlift bestaat uit het verplaatsen van de tepels naar een hogere positie zodat de borsten weer een jongere uitstraling krijgen. In veel gevallen wordt een borstlift met een borstvergroting gecombineerd. Alle borstcorrecties in onze kliniek worden onder narcose uitgevoerd.

Deskundige plastische chirurgie


Bij Kliniek Veldhoven staat kwaliteit en veiligheid voorop. Bij ons kunt u erop rekenen dat u behandeld wordt door ervaren en gediplomeerde artsen en dat wij alleen gebruik maken van implantaten die voldoen aan strenge veiligheids- en kwaliteitseisen. Wij zijn in het bezit van het ZKN Keurmerk en maken alleen gebruik van de siliconen implantaten van Mentor. Voorafgaand aan uw behandeling nodigen wij u uit voor een kennismakingsconsult. Tijdens dit consult kunt u bij ons terecht met al uw vragen en twijfels en wij proberen u zo volledig te informeren en te adviseren. Op basis van uw wensen en onze visie maken we gezamenlijk een beslissing over hoe wij de behandeling van uw hangborsten gaan uitvoeren.

Wilt u graag af van uw hangborsten en weer zelfverzekerd rondlopen met een volle en vrouwelijke boezem? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over onze behandelingen.
√ Hoge clienttevredenheid

√ Lage prijzen door reclame tot het minimum te beperken

√ Er is voor iedereen evenveel tijd en aandacht

√ Laagdrempelig en toegankelijk
[gravityform id="153" title="false" description="true"]

Reactie plaatsen