Hyaluronzuur

Als we ouder worden, dan is dat voor de buitenwereld vooral zichtbaar aan ons gezicht. Aan de ene kant krijgt ons gezicht meer karakter, maar aan de andere kant lijken we misschien ouder dan dat we zijn. Sommige mensen hebben vooral moeite met de leeftijd die ze uitstralen en anderen hebben juist last van een vermoeide aanblik. Als u zich onzeker voelt over uw uitstraling in uw gezicht door rimpels, dan kunt u een esthetische behandeling overwegen met injectables. Rimpels, lijnen en plooien in het gezicht zijn namelijk goed te verhelpen door het injecteren van hyaluronzuur. Een behandeling met hyaluronzuur zorgt ervoor dat u er weer jonger en frisser uitziet.
Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die onder andere verantwoordelijk is voor de vochtopname in de huid. Eén gram kan meer dan één liter water vasthouden. Deze vochtregulerende eigenschap zorgt voor de soepelheid en elasticiteit van de gezichtshuid. Naarmate we ouder worden, vermindert de hoeveelheid hyaluronzuur in ons lichaam en wordt de huid droger. Hierdoor ontstaan er rimpels, lijnen en plooien in ons gezicht. Door het gezicht te behandelen met hyaluronzuur wordt de huid weer soepeler en elastischer en krijgt u weer een jongere uitstraling. Tijdens de behandeling wordt de werkende stof met een ultradunne naald in uw gezicht gespoten op de gewenste plek. Hierbij kunt u denken aan wallen, neuslippenplooien, marionetlijnen, jukbeenderen, kaaklijn of lippen. Met de injectables wordt er gericht volume aangebracht in rimpels, lijnen en plooien waardoor deze niet meer zichtbaar zijn en u een jongere en frissere uitstraling krijgt. Tegen hardnekkige en diepe rimpels is een behandeling in combinatie met Knipselb een uitkomst. Knipselb is een spierverslapper die ervoor zorgt dat de rimpels verdwijnen die veroorzaakt worden door het samentrekken van uw gezichtsspieren. Eén behandelingssessie neemt doorgaans vijftien tot twintig minuten in beslag en is pijnloos. U kunt na afloop van de behandeling direct naar huis. Afhankelijk van uw persoonlijke behandelingsplan wordt er twee tot vier weken na de eerste sessie een vervolgbehandeling uitgevoerd. Het effect van de esthetische ingreep met injectables kan tot wel 12 maanden zichtbaar blijven.
Een behandeling met hyaluronzuur en Knipselb bij Kliniek Veldhoven is veilig en gebeurd onder leiding van een deskundige arts die aangesloten zijn bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Wij zijn in het bezit van het ZKN keurmerk en gebruiken alleen injectables van de hoogste kwaliteit die goedgekeurd zijn door de FDA. Dit houdt in dat wij fillers gebruiken die door het lichaam worden afgebroken. Het is namelijk gebleken dat het gebruik van tijdelijke fillers de meest veilige manier is. De kans op bijwerkingen en complicaties is minder dan 1%. Daarnaast nodigen wij u altijd uit voor een consult zodat u vooraf precies weet wat u kunt verwachten. Ook na de behandeling nemen wij onze verantwoordelijk met nazorg als dat nodig is. Ook bieden wij al onze klanten een paspoort aan waarin vermeld staat welke injectables er tijdens de behandeling zijn gebruikt.

Overweegt u een esthetische behandeling met hyaluronzuur voor een jongere en frissere uitstraling in uw gezicht? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk consult.
[gravityform id="153" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen