Lippen opvullen

Een filler is speciaal ontwikkeld voor uw lippen en het gebied rond uw mond. De gel-achtige filler bevat de werkzame stof hyaluronzuur, dat vocht aantrekt en vasthoudt. Deze filler is bij uitstek geschikt om de contouren van uw lippen te verfraaien en meer volume te geven. U krijgt hiermee vollere lippen. Daarnaast vult de filler fijne rimpeltjes zoals rokerslijntjes op de bovenlip op. Ook helpt het natuurlijke middel goed tegen afhangende mondhoeken. Het zorgt voor een natuurlijke uitstraling die gemiddeld wel een jaar aanhoudt. De filler werkt met speciale VYCROSS technologie. Dit maakt uw lippen glad en soepel en zorgt voor een aanzienlijk langere werkingsduur dan andere lippenopvullers.

Met fillers maakt u het verschil

Bij behandeling met fillers wordt door de arts een minieme hoeveelheid zachte gel met een zeer dunne naald druppelsgewijs onder de te behandelen huid ingespoten. De filler bevat het verdovingsmiddel lidocaïne, zodat de behandeling hooguit licht gevoelig is. Er hoeft geen apart verdovingsmiddel te worden gebruikt en er treden vrijwel nooit bijverschijnselen op. Slechts incidenteel is er sprake van zwelling van de lippen of blauwe plekken. Hooguit kan de huid ter plaatse wat rood zien.
U kunt direct na de behandeling weer naar huis om uw dagelijkse activiteiten te hervatten. De filler is betrouwbaar en geeft snel resultaat. Uw huid voelt gladder aan, uw lippen zien zichtbaar voller. De behandeling kan zonder beperkingen meerdere keren worden herhaald. Het resultaat is een zachte en mooie huid met een natuurlijke look.

Lippen opvullen en de gezichtscontour herstellen

Fillers zorgen voor fraai gevormde lippen, verzacht de lijntjes rond de mondhoeken en geeft uw wangen hun natuurlijke en jonge uitstraling terug. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend informatie aan via onderstaand formulier.

Meer informatie? Neem contact op via onderstaand formulier:

[gravityform id="153" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen