Microdermabrasie

Na een microdermabrasie behandeling oogt uw huid direct frisser en jonger. Het gaat om een intensieve peeling met fijne kristallen, die zorgt voor vernieuwing van de bovenste huidlaag. Microdermabrasie zorgt voor huidverbetering en helpt onder meer tegen acne, littekens en huidbeschadigingen.
Microdermabrasie helpt de huid met de afvoer van oude huidcellen. Dat gebeurt met behulp van fijne kristallen, die de bovenste huidlaag intensief peelen. Deze peeling is geschikt voor alle huidsoorten. Microdermabrasie is zeer effectief voor de behandeling van:
  • Acne en acne littekens
  • Grove en verstopte poriën
  • Vette of ruwe huid
  • Oppervlakkige pigmentvlekken
  • Slechte doorbloeding van de huid
  • Huidveroudering door zonlicht

Bij microdermabrasie scrubben we de huid intensief met behulp van zeer fijne kristallen. Deze kristallen richten we met een straalkop op de huid. De straalkop beschikt over een afzuigsysteem. Dode huidcellen en andere onzuiverheden worden direct afgevoerd. Als eenmalige behandeling biedt microdermabrasie direct een goed resultaat. Desgewenst stellen we voor u een behandelplan op voor een kuur.
Na genezing van acne blijven soms onregelmatigheden in de huid achter, variërend van ruwheid tot littekens. Ruwheid kunnen we met microdermabrasie zeer goed behandelen. Beschadigingen van het onderhuidse vetweefsel kunnen we helaas niet terugdraaien. Wel kunnen we de oppervlakkig gelegen littekentjes verzachten. Ook kunnen we de scherpe randen van grovere littekens uitvlakken. Hierdoor oogt de huid een stuk regelmatiger.
Wij nodigen u uit om kennis te maken met microdermabrasie. In een persoonlijk gesprek zal onze huidtherapeut u uitgebreid informeren. U weet dan wat voor u de mogelijkheden zijn. Dit persoonlijke consult is informatief: u zit nergens aan vast. Met het formulier rechtsboven kunt u een consult aanvragen.
[gravityform id="153" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen