Mini facelift

Een mini facelift, ook wel S lift genaamd, is een alternatief voor de klassieke facelift. Hiermee behandelen we enkel de verslapte huid op de wangen en onder kaaklijn. De minilift levert u een jongere uitstraling op.

Wangen en neusplooien liften

Met een mini facelift behandelen we verslapte huid op de wangen en onder kaaklijn. In vergelijking met de klassieke facelift is deze methode een stuk minder ingrijpend. U herstelt dan ook een stuk sneller. Daartegenover staat dat een minilift effect heeft op een kleiner deel van het gezicht. De plastisch chirurg voert de minilift onder plaatselijke verdoving uit. Na de behandeling zullen kenmerken van veroudering zoals zogenaamde hamsterwangen verdwenen zijn.

S lift techniek

Voor de mini facelift gebruikt de plastisch chirurg de S lift techniek. Aan beide zijden van het gezicht, voor het oor, wordt een smal reepje huid verwijderd in de vorm van een S. Daarna hecht de plastisch chirurg de huid en de daaronder liggende weefsellaag zorgvuldig. De ingreep vindt plaats onder plaatselijke verdoving.

Na de behandeling

Rond de behandelde gebieden kunnen geringe zwellingen en blauwheid ontstaan. Om dit zoveel mogelijk te beperken, draagt u na de behandeling 1 week een elastische band. Het volledige herstelproces duurt zo’n 4 weken. Hierna is het definitieve resultaat zichtbaar. Na een week komt u voor controle naar onze kliniek. Tijdens dit bezoek worden de zichtbare hechtingen verwijderd. De onzichtbare hechtingen lossen vanzelf op. Door de operatie kunnen kleine zwellingen en blauwe plekken ontstaan. Deze verdwijnen vanzelf.

Een persoonlijk consult

Bij sommige personen kan een mini facelift een groot verschil maken – en dat op relatief eenvoudige wijze. Is het ook voor u een goede mogelijkheid? Vraag een persoonlijk consult aan met een plastisch chirurg. U krijgt advies en desgewenst een prijsindicatie. Gebruik het formulier hieronder om meer informatie / een afspraak aan te vragen.

Meer informatie? Neem contact op via onderstaand formulier:

[gravityform id="153" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen