PicoWay

Toch spijt gekregen van uw tattoo of wilt u uw tatoeage gedeeltelijk vervagen voor een cover-up? Met de nieuwste PicoWay YAG laser is tattoo verwijderen of het vervagen daarvan geen enkel probleem. PicoWay is de veiligste, krachtigste en snelste laser ooit om tatoeages te verwijderen. Van alle beschikbare laserapparatuur levert deze nieuwste Picolaser het snelst het gewenste resultaat. Kliniek Veldhoven in Veldhoven behoort tot de 1e klinieken wereldwijd die over deze revolutionaire PicoWay YAG lasertechnologie beschikt. Door de jarenlange ervaring met verschillende laserapparatuur heeft de kliniek inmiddels een niet te evenaren expertise opgebouwd. Een tatoeage verwijderen vraagt tenslotte om vakkennis van gekwalificeerd medisch personeel.
De belangrijkste eigenschappen van een tatoeagelaser zijn de golflengte (nm), de pulsduur (picoseconde) en het piekvermogen. De golflengte bepaalt de kleur van het laserlicht en hoe goed het laserlicht door de tattoo inkt wordt geabsorbeerd. Om tattoos in alle kleuren effectief te behandelen zijn er meerdere kleuren laserlicht nodig. PicoWay heeft als enige Picolaser een dubbele golflengte van 1064nm en 532nm speciaal om alle kleuren tattoos te kunnen behandelen. Deze nieuwe laser heeft in tegenstelling tot de eerste Pico Alexandrite laser meerdere kleuren laserlicht beschikbaar. De Pico Alexandrite laser dateert uit 2013 en is door een verder ontwikkeld model (PicoWay) opgevolgd. Alle inktkleuren zoals zwart, groen, blauw, geel, rood, paars, bruin enz. zijn zonder problemen met de PicoWay Yag laser te behandelen. De PicoWay laser is bij het behandelen van donkere kleuren zoals zwart het minst agressief voor de huid. Hierdoor is de laser zelfs geschikt voor donkere huidtypes zonder risico op witte vlekken in de huid.

[caption id="attachment_206501" align="alignnone" width="300"] Voor de PicoWay behandeling[/caption]

[caption id="attachment_206502" align="alignnone" width="300"] Na de PicoWay behandeling[/caption]

Tijdens de absorptie van het laserlicht door de tattoo inkt wordt de lichtenergie omgezet in warmte. Het materiaal waaruit de inkt is opgebouwd, zet door de warmte uit. Wanneer er een grote hoeveelheid lichtenergie op de tatoeage inkt wordt geschoten, in een zeer korte tijd, krijgt het materiaal geen kans meer om uit te zetten. Het opwarmen gaat zo snel dat dit materiaal zal exploderen en vergruizen. De warmte (thermische energie) wordt hier omgezet in mechanische energie. Het materiaal is onder druk komen te staan en hierdoor treedt een schokgolf van energie op. Door deze schokgolf worden ook omliggende inktdeeltjes vergruisd. 70% Van de vergruizing vindt bij de PicoWay behandeling plaats door mechanische (schokgolf) opgewekte energie en niet meer door thermische energie. Dit is een zeer groot verschil met de traditionele lasers. De vergruisde inktdeeltjes zijn nog nooit zo klein geweest. De uiteengevallen minuscule inktdeeltjes die tot ‘stof’ zijn gemaakt worden veel makkelijker door het lichaam afgevoerd. Uw tatoeage wordt op deze manier met minimale warmte en bijeffecten het veiligst en het snelst verwijderd. De PicoWay behandeling is daardoor de meest comfortabele manier van tattoo verwijderen.


Mechanische en Thermische Energie Index
Een MTEI index groter dan 1 duidt op mechanische (schokgolf) energie, terwijl een index minder dan 1 wijst op thermische (warmte) energie.


De voordelen van mechanische energie
1. Er wordt minder warmte gegenereerd. Dat resulteert in minder bijwerkingen en minder pijn.
2. Een groter opgewekt vermogen resulteert in minuscule inktdeeltjes, waardoor een snellere tatoeageverwijdering mogelijk is.De PicoWay laser maakt gebruik van een zeer korte pulstijd (350-450ps) met hoge energie, hierdoor ervaart u minder ongemak tijdens de behandeling.

Een tattoo laseren met PicoWay bij Kliniek Veldhoven

U bent bij Kliniek Veldhoven in goede handen. Onze specialisten werken met de PicoWay YAG laser om uw tatoeage zonder huidbeschadiging of achterblijvende littekens volledig te verwijderen. Is uw tatoeage niet meer wat het geweest is? Heeft u persoonlijke redenen om uw tattoo te laten verwijderen? Neem contact op via onderstaand formulier voor vragen en/of een persoonlijk consult. Tijdens het consult bespreken we uw wensen en de mogelijkheden.

* Kliniek Veldhoven hoort bij de grootste en beste tatoeage verwijderaars van Europa.

* Wij behandelen cliënten uit binnen- en buitenland.

* Zie hierboven de foto's waartoe een PicoWay laser in staat is.
[gravityform id="153" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen