Soprano ICE

De Soprano ICE behandeling is voor iedereen bedoeld die er graag verzorgd uitziet, maar genoeg hebben van de standaardmethodes, zoals harsen, waxen en scheren. De Soprano ICE laser kan zowel bij mannen als vrouwen worden toegepast om te ontharen.

De voordelen van een Soprano ICE

De Soprano ICE is de veiligste lasermethode. Bij de Soprano ICE laser wordt de warmte vastgehouden in de lederhuid waar de haarzakjes behandeld worden. De energie (joule) is zeer laag, terwijl de pulsen per seconde zeer hoog zijn, waardoor er geen heel pijnlijke flitsen meer zijn. Door het extreem koelend handstuk is het risico op brandwonden zeer beperkt. Het laser ontharen gebeurt op deze manier vrijwel zonder pijn, u voelt slechts wat speldenprikken op de huid, en het resultaat is langdurig. Daardoor zijn er minder behandelingen nodig. Een permanente vermindering kan doorgaans bewerkstelligd worden met ongeveer 6 tot 8 behandelingen. Het is niet te garanderen dat er nooit haar terugkomt op de behandelde locatie, met het oog op hormoonveranderingen bijvoorbeeld. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, kunnen op dat moment niet behandeld worden. Er kan met de Soprano ICE veilig behandeld worden door het hele jaar heen en u kunt direct na de behandeling weer aan het werk als u dat zou willen. De Soprano ICE heeft twee werkstanden, namelijk stationair en SHR (Super Hair Removal). Beide technieken hebben een hoge effectiviteit in haarreductie. De SHR methode kan veilig worden gebruikt bij personen met een donkere huid. Ook is deze methode minder pijnlijk ¹ ² (Braun, 2009 & Koo, Tremaine, Zachary, 2014). Het apparaat bevat 3 handstukken met golflengtes van zowel de Diode- (810nm) als de Alexandrite laser (755nm). Zowel de Alexandrite- en de Diode laser worden beide gebruikt voor het verwijderen van overbeharing. Beide  lasers geven uitstekende resultaten³ (Pasch, Wagner & Paasch, 2015). Met deze verschillende mogelijkheden kan er per individu een passend behandelplan worden samengesteld.

Waar moet u aan denken bij de Soprano ICE behandeling?


Wanneer u kiest voor een behandeling met een Soprano laser, dan mag u vanaf 6 weken voor de behandeling niet meer epileren, harsen of waxen, zodat het haarzakje niet beschadigd raakt. Alleen dan kan het haarzakje bij het laseren echt vernietigd worden. Het is verstandig om tijdens het traject twee weken voor tot 2 weken na de laserbehandeling blootstelling aan fel zonlicht en ook de zonnebank te vermijden. Ook is het belangrijk om de eerste 48 uur warmtebronnen te vermijden, zoals de sauna. De kans is groot dat de haren na ongeveer 1 tot 2 weken uit zullen vallen met de haarwortel.

Soprano ICE behandeling bij Kliniek Veldhoven


Bij onze kliniek werkt uitsluitend gekwalificeerd personeel. Zo bent u er altijd zeker van dat de behandeling wordt uitgevoerd door een bevoegde huidtherapeut of huidspecialist onder verantwoordelijkheid van een bevoegd behandelaar. De huidtherapeut is opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit houdt in dat zij voldoet aan de huidig geldende kwaliteitseisen die wettelijk zijn voorgeschreven.
Heeft u vragen over de Soprano ICE behandeling of wilt u meer weten over ontharen Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel 040-295 42 43 of stel uw vraag via onderstaand contactformulier.

¹ Braun (2009). Permanent Laser Hair Removal With Low Fluence, High Repetition Rate Versus Hight Fluence Low Repetition Rate 810 nm Diode Laser – A Split Leg Conparison Study. Journal of Drugs in Dermatology, 8.
² Koo, B., Ball, K., Tremaine, A., & Zachary, C. B. (2014). A Conparison of Two 810 Diode Lasers for Hair Removal: Low Fluence, Miltiple Pass Versus a High Fluence, Single Pass Technique. Department of Dermatology, 118.
³ Paasch, U., Wagner, J. A., & Paasch, H. W. (2015). Novel 755nm Diode Laser vs. Concentional 755 nm Scanned Alexandrite Laser: Side-by-side Comparison Pilot Study for Thorax and Axillary Hair Removal. Journal of Cosmetic and Laser Therapy, 17,189-193.

Meer informatie? Neem contact op via onderstaand formulier:

[gravityform id="153" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen