Wenkbrauwlift

Kliniek Veldhoven heeft naast de facelift behandelingen ruime ervaring met de Laterale wenkbrauwlift en Endoscopische wenkbrauwlift/voorhoofdslift. Het zijn beproefde behandelingen die zorgen voor een energiekere en jeugdigere uitstraling. Door veroudering kunnen de wenkbrauwen zakken of de voorhoofdshuid verslappen. Een Laterale wenkbrauwlift of Endoscopische wenkbrauwlift/voorhoofdslift kan nodig zijn.

Gezakte wenkbrauwen

Door verlies van huidelasticiteit zakken de wenkbrauwen, bij de één wat meer dan bij de ander. Hierdoor veranderen de verhoudingen in het gezicht en komen de ogen meer in de schaduw te liggen, wat zorgt voor een vermoeide, sombere of gesloten uitstraling. Een praktisch probleem is dat het uw gezichtsveld kan beperken.

Een energiekere uitstraling

De Laterale wenkbrauwlift of Endoscopische wenkbrauwlift/voorhoofdslift kan een oplossing zijn voor gezakte wenkbrauwen. Het gaat om een relatief eenvoudige ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt. Na de behandeling staan de wenkbrauwen op een natuurlijke plek wat hoger boven de ogen. Dit zorgt voor een open gezicht met een jeugdigere en energiekere uitstraling.

Is een wenkbrauwlift iets voor u?

U kunt het effect van een Laterale wenkbrauwlift voor de spiegel uitproberen. Leg de toppen van uw wijsvingers net boven de haren op de buitenste hoeken van uw wenkbrauwen. Trek uw wenkbrauwen dan een stukje omhoog. Dit geeft u een idee van het resultaat van een wenkbrauwlift. Tijdens een persoonlijk consult kunt u uw wensen bespreken met onze plastisch chirurg.

De behandeling

De plastisch chirurg stelt in het consult vast welke methode noodzakelijk is om de wenkbrauw te liften. Er zijn verschillende methoden mogelijk die het huidweefsel mooi strak trekken, zodat de wenkbrauwen op de gewenste plek uitkomen.

Het resultaat

Na de ingreep zal het behandelde gebied gezwollen en gevoelig zijn. Blauwe plekken ontstaan vaak vlak na de ingreep, vooral rondom de ogen. Dit trekt binnen circa 6 weken weg. Het resultaat zal met de tijd verder verbeteren. Na ongeveer 3 maanden is het huidweefsel volledig genezen en na één jaar zijn de littekens volledig tot rust gekomen. Op dat moment is het resultaat definitief. Door de zorgvuldig geplaatste snedes, in de haargrens, zijn de littekens vrijwel onzichtbaar.

Risico’s en herstel

De Laterale wenkbrauwlift en de Endoscopische wenkbrauwlift/voorhoofdslift zijn behandelingen die bij een goede uitvoering vrijwel altijd probleemloos verlopen. Zoals bij elke chirurgische ingreep is er risico op nabloeding en infectie. Specifiek voor deze ingrepen is dat het heffen van de wenkbrauw tijdelijk vertraagd kan zijn door zenuwkneuzing. Ook kunt u enkele dagen last hebben van hoofdpijn. Houd er rekening mee dat u het na de behandeling enkele weken rustig aan moet doen om optimaal te herstellen. Uw plastisch chirurg zal u aanwijzingen en tips geven.

Laat u persoonlijk informeren!

Benieuwd of een Laterale wenkbrauwlift of Endoscopische wenkbrauwlift/voorhoofdslift u het gewenste resultaat kan geven? U bent van harte welkom voor een informatief gesprek met onze plastisch chirurg. Tijdens dit eerste consult kunt u al uw vragen stellen en uw wensen voorleggen. Gebruik het formulier hieronder om meer informatie of een afspraak aan te vragen.

Meer informatie? Neem contact op via onderstaand formulier:

[gravityform id="153" title="false" description="true"]
Reactie plaatsen