Voor al uw knieklachten

Voor al uw knieklachten

KneeClinic, ervaar onze kennis, kunde en kwaliteit. Voor al uw knieklachten! Een erkend Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC).

Behandelingen

KneeClinic

Uw knie, onze zorg!

Ervaar onze kennis, kunde en kwaliteit. Voor al uw knieklachten! In de KneeClinic hebben we de handen ineen geslagen. Één kliniek met orthopedisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in één gewricht. Tezamen hebben wij al meer dan 100 jaar ervaring. Ons team heeft jarenlange ervaring in het behandelen van knieproblemen.

Een toegewijd team waarmee we u sneller en beter van dienst kunnen zijn. Wij hebben geen lange wachttijden. Zorg, zoals zorg bedoeld is. Wij zijn een erkend Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) waardoor uw zorgverzekeraar wettelijk verplicht is een behandeling in onze kliniek te vergoeden.


Ons team

KneeClinic heeft een toegewijd team waarmee we u snel en goed van dienst kunnen zijn. Wij hebben geen lange wachttijden. Zorg, zoals zorg bedoeld is. Kneeclinic is een erkend Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) waardoor uw zorgverzekeraar wettelijk verplicht is een behandeling in onze kliniek te vergoeden.


Verzekerde zorg

De KneeClinic streeft naar een contract met iedere zorgverzekeraar. Voor 2013 heeft de KneeClinic een contract met Multizorg en de Achmea Zorggroep. Andere zorgverzekeraars hebben er voor gekozen om nieuwe klinieken, zoals de KneeClinic, niet te contracteren. Gezien uw zorgverzekeraar verplicht is zorg te vergoeden, kunt u bij de KneeClinic ook terecht als wij nog geen contract hebben met uw zorgverzekeraar. Bij uw eerste bezoek tekent u een machtiging waarmee wij namens u de medische kosten bij uw zorgverzekeraar kunnen declareren. Buiten het wettelijk eigen risico, zijn er voor u geen kosten verbonden aan een behandeling bij de KneeClinic. Wel vragen wij een verwijzing van uw huisarts of een andere medisch specialist. 

Contactgegevens

KneeClinic

T: 020 - 3090161

E: afspraak@kneeclinic.nl

W: www.kneeclinic.nl

KneeClinic Haarlem

Van Zeggelenplein 137
2032 KG Haarlem

KneeClinic Amsterdam

Jan van Goyenkade 1
1075 HN Amsterdam

Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van behandelingen, aangeboden door KneeClinic.

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend informatie aanvragen. U wordt dan zo snel mogelijk via e-mail geïnformeerd.

Selecteer de behandeling(-en) waar u informatie over wilt ontvangen.

[gravityform id="41" title="false" description="false"]

Prijzen

Informeer vrijblijvend naar de prijs van een behandeling.

Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

[gravityform id="140" title="false" description="false"]

Stel uw vraag

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan KneeClinic.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.

[gravityform id="88" title="false" description="false"]