Ooglaseren, lensimplantatie, brillen en contactlenzen.

Complete oogzorg onder één dak

OMC HanzeKliniek is dé oogkliniek van Noord-Nederland. U kunt bij ons terecht voor oogheelkunde, ooglaseren, lensimplantatie, brillen en contactlenzen.

Behandelingen

OMC HanzeKliniek

Over OMC HanzeKliniek

Een moderne oogkliniek waar u bijna alle zorg voor uw ogen onder één dak vindt. U kunt bij ons terecht voor oogheelkunde, brilvervangende chirurgie (ooglaseren & lensimplantatie) en optiek (brillen en contactlenzen). Al meer dan 40 jaar zijn wij werkzaam op het gebied van oogheelkunde.

Deskundig

In onze moderne oogkliniek staat een deskundig team van oogartsen, gediplomeerde optometristen, orthoptisten, contactlensspecialisten en opticiens voor u klaar. Onze oogartsen staan allen ingeschreven bij het BIG-register van de overheid. De oogartsen die brilvervangende chirurgie uitvoeren staan tevens ingeschreven bij het Nederlands Gezelschap voor Refractie Chirurgie (NGRC).

Geavanceerde apparatuur

OMC HanzeKliniek werkt met geavanceerde apparatuur. Onze operatiekamers voldoen aan de strengste hygiëne eisen en zijn volledig steriel. U kunt rekenen op een servicegerichte en persoonlijke begeleiding.

Twee kwaliteitskeurmerken: ISO 9001 en ZKN

Kwalitatief hoogwaardige oogzorg leveren. Dat is het uitgangspunt van onze oogkliniek. Als eerste in Noord-Nederland is OMC HanzeKliniek, in oogheelkundig opzicht, dubbel gecertificeerd met het keurmerk Zelfstandige Klinieken Nederland en het ISO 9001 kwaliteitskeurmerk, een erkenning voor de focus op kwaliteit. Het ZKN keurmerk stelt strenge eisen op het gebied van kwaliteit van de artsen, veiligheid van de apparatuur en infectiepreventie. Maar ook de klanttevredenheid wordt getoetst. Het ISO 9001 keurmerk is de standaard wat betreft kwaliteitseisen op het gebied van werkwijze en processen bij organisaties.

Contactgegevens

OMC HanzeKliniek

T: 050 - 368 22 22

E: info@omc-hanzekliniek.nl

W: www.omc-hanzekliniek.nl

Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van behandelingen, aangeboden door OMC HanzeKliniek.

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend informatie aanvragen. U wordt dan zo snel mogelijk via e-mail geïnformeerd.

Selecteer de behandeling(-en) waar u informatie over wilt ontvangen.

[gravityform id="36" title="false" description="false"]

Prijzen

Informeer vrijblijvend naar de prijs van een behandeling.

Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

[gravityform id="139" title="false" description="false"]

Stel uw vraag

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan OMC HanzeKliniek.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.

[gravityform id="96" title="false" description="false"]