Dé specialist in ooglidcorrecties

Dé specialist in ooglidcorrecties

Ooglift is gespecialiseerd in alle oogcosmetische ingrepen met als meest uitgevoerde behandeling de ooglift met de mooiste resultaten.

Behandelingen

Ooglift

Ooglift is het centrum voor oogcosmetische chirurgie en ooglidcorrecties onder leiding van specialist oogarts en oogchirurg Dr. R.A. Geerling. 

De elasticiteit van de huid

Bij het ouder worden neemt de elasticiteit van de huid rondom de ogen af. De huid van de oogleden gaat hangen en het onderhuids vetweefsel kan naar voren komen. De oogleden worden dikker en aan de bovenzijde kan de huid tot over de ooglidrand zakken, zelfs zo erg dat u er tegen aan kunt gaan kijken. U kunt u er vermoeid of bozig uit gaan zien terwijl u dit helemaal niet bent.


Oogleden correctie

Mits deskundig uitgevoerd is de oogleden correctie de meest “dankbare” cosmetische ingreep. Na deze oogchirurgie behandeling zien de meeste mensen er weer jaren jonger uit en hebben ze ook weer een frisse blik. Daarom is de ooglift wereldwijd en ook in Nederland de meest uitgevoerde cosmetische oogchirurgie ingreep.


Veiligheid

Veiligheid is belangrijk. Ooglift heeft het ZKN keurmerk (Zelfstandige Klinieken Nederland) en is tevens ISO-9001 gecertificeerd. Dit betekent dat alle veiligheidskenmerken waaronder hygiene en steriliteit gewaarborgd zijn.


Deskundig, snel en betaalbaar

Omdat we ons alleen richten op cosmetische oogchirurgie, helpen wij u beter, sneller en deskundiger. Onze specialisatie heeft daarnaast als voordeel dat wij efficiënter werken. Zo zijn wij in staat u al een ooglidcorrectie van beide bovenoogleden (ooglift) aan te bieden voor slechts €875,-! Op alle doordeweekse dagen kunt u bij ons terecht voor het intake-gesprek of voor de behandeling. Per jaar worden er bij Ooglift circa 2000 ooglidcorrecties verricht. Kijk op de website www.ooglift.nl voor circa 70 voor- en na- foto’s.


Bereikbaarheid

Onze ooglidcorrectie kliniek is gevestigd in een modern centrum, centraal in Nederland, gelegen in Maarssen, vlak bij Utrecht. Ooglift is prima vanuit geheel Nederland te bereiken met alle vormen van vervoer. Parkeren kan direct voor de deur en is gratis.

Wilt u een afspraak maken? Wij verwelkomen u graag voor het eerste kosteloze consult.


Ooglidcorrectie

Vooronderzoek ooglidcorrectie behandeling

Bij het vooronderzoek voor de ooglidcorrectie wordt er gekeken of u in aanmerking komt voor één van onze behandelingen.

Of u in aanmerking komt is overigens niet afhankelijk van uw leeftijd of de mate van overhangende oogleden. Zo komen bijvoorbeeld al veel mensen van onder de 45 al in aanmerking omdat bij hen een relatief kleine correctie vaak al tot een forse cosmetische verbetering leidt. Vervolgens vraagt de arts naar uw medische voorgeschiedenis en naar de medicijnen die u gebruikt. Ook wordt de bloeddruk gemeten. Mocht deze te hoog zijn, dan kan de arts besluiten deze eerst door uw huis arts te laten behandelen. Een verhoogde bloeddruk vergroot namelijk de kans op een (na)bloeding.


De operatie

De operatie duurt circa 45 minuten en bestaat uit de volgende stappen:

1. Aftekenen van het overschot aan huid met een viltstift.

Onder de huid worden injecties gegeven met locale verdoving (lidocaine met adrenaline). De injectie kan wat gevoelig zijn. Als de verdoving ingewerkt is, voelt u weinig of niets meer van de operatie. De adrenaline in de verdoving knijpt de bloedvaatjes dicht waardoor het bloeden tijdens de behandeling minder is.

2. De huid wordt gedesinfecteerd met betadine/jodium.

Het teveel aan huid en spier wordt verwijderd. Bij uitpuilend vet wordt het bindweefselschot ingeknipt en wordt het vet vervolgens verwijderd.

De huidranden worden gesloten met niet-oplosbare hechtingen (deze geven geen wondreactie). Er wordt meestal één doorlopende hechting geplaatst onder de huid (subcutaan) omdat dit een betere wondgenezing geeft. Na 5 tot 7 dagen wordt deze hechting er in één keer uitgehaald. De snedes worden zo gemaakt dat het litteken later niet of nauwelijks zichtbaar is. Op de wond worden kleine pleistertjes (steristipjes) aangebracht.

3. Na de ooglid correctie behandeling

Indien geen nabloedinkjes aanwezig zijn, kunt u direct na de ooglid correctie behandeling weer naar huis. Er komt geen verband op de ogen.

Bij wet is het niet toegestaan om direct na de behandeling zelfstandig auto te rijden. Neem daarom iemand met u mee op de dag van behandeling of kies voor het openbaar vervoer.

Om zwelling tegen te gaan, krijgt u van ons gratis een speciale gelbril. Deze gelbril is speciaal voor ooglid correcties en voor Ooglift gemaakt. Met deze bril kunt u de eerste dagen na de behandeling de oogleden koelen. Meestal is 2-3 dagen koelen al voldoende.

De oogleden kunnen de eerste dagen blauw en gezwollen zijn. Dit is niet iets om u ongerust over te maken; de zwelling en blauwe plekken trekken geleidelijk weg.

De eerste dag na de ooglid correctie behandeling zult u het nog rustig aan moeten doen, maar na twee dagen kunt u weer licht huishoudelijk- of administratief werk verrichten.

Contactgegevens

Ooglift

T: 030 - 294 57 26

E: info@ooglift.nl

W: www.ooglift.nl

Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van behandelingen, aangeboden door Ooglift.

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend informatie aanvragen. U wordt dan zo snel mogelijk via e-mail geïnformeerd.

Selecteer de behandeling(-en) waar u informatie over wilt ontvangen.

[gravityform id="34" title="false" description="false"]

Prijzen

Informeer vrijblijvend naar de prijs van een behandeling.

Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

[gravityform id="121" title="false" description="false"]

Stel uw vraag

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan Ooglift.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.

[gravityform id="100" title="false" description="false"]