De zekerheid dat u in goede handen bent

De zekerheid dat u in goede handen bent

Parkkliniek behoort tot de grootste centra in Nederland met meer dan 350 liposculptures en meer dan 1000 plastisch chirurgische operaties per jaar.

Behandelingen

Parkkliniek & Park Medisch Centrum

Parkkliniek en Park Medisch Centrum onder een dak

Park Medisch Centrum (ParkMC) is gevestigd aan de Hoofdweg 90 te Rotterdam. Het ligt op een steenworp afstand van de A16, nabij het Kralingsebos. Het gebouw heeft een oppervlakte van meer dan 3.000 vierkante meter en is voorzien van de meest moderne operatiefaciliteiten voor medische zorg. ParkMC beschikt over 3 ultramoderne operatiekamers en twee poliklinische behandelkamers, waar alle vormen van anesthesie gegeven kunnen worden. Wij werken met een team van zeer ervaren medisch specialisten en anesthesiologen. Indien patiënten na hun ingreep een nachtje in de kliniek moeten blijven kan dat. ParkMC beschikt over 21 ultramoderne 1-persoons en 2-persoons kamers, welke de cliënten veel privacy bieden en die van alle gemakken zijn voorzien om het verblijf bij ParkMC zo aangenaam mogelijk te maken. Zo hebben alle kamers een eigen douche en toilet, minibar en multimedia systeem, bestaande uit internet, TV, radio en telefoon.


De zekerheid dat u in goede handen bent

Parkkliniek behoort al jarenlang tot een van de beste klinieken voor cosmetische en plastische chirurgie in Nederland. Die naam hebben we opgebouwd door te kiezen voor kwaliteit, op alle fronten: een eerlijk advies, deskundige chirurgen, professionele apparatuur en duidelijke afspraken. Er staat een uitstekend medisch team voor u klaar, met in Nederland opgeleide chirurgen die ieder hun eigen specialiteit hebben. Dat maakt de stap naar een cosmetische ingreep ineens een stuk eenvoudiger.


Sinds de oprichting in 1996 heeft Parkkliniek een goede reputatie opgebouwd. Parkkliniek biedt een breed scala aan behandelingen met een vriendelijke tariefstelling. In deze kliniek werken in Nederland opgeleide plastisch chirurgen, die allen lid zijn van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC).


Parkkliniek behoort tot de grootste centra in Nederland met meer dan 350 liposculptures en meer dan 1000 plastisch chirurgische operaties per jaar. Elke arts in onze kliniek heeft zijn/haar eigen specialiteit. Naast het team van specialisten kunt u bij Parkkliniek rekenen op vakkundig personeel, vriendelijke receptionistes en operatiekamers die uitstekend zijn geoutilleerd en beantwoorden aan de strengste veiligheidseisen.


Ook verzekerde zorg

In Parkkliniek is ook een gelijknamig Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) gehuisvest, waar u terecht kunt voor verzekerde zorg van verschillende specialismen. Wij werken nauw samen met de specialisten van het IJsselland ziekenhuis te Capelle a/d IJssel en het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam. Zodoende is de kwaliteit van zorg gewaarborgd. Waarom elders langer wachten! Bij ParkMC kunnen patiënten door onze speciallisten binnen 1 week op het spreekuur gezien worden. De behandeling volgt binnen maximaal 2 weken. Dat doen we snel, professioneel en op een klantvriendelijke manier. Want naar een ziekenhuis moeten is al vervelend genoeg. Daarom maken we het U graag zo plezierig mogelijk.


ParkMC heeft met bijna alle ziektekostenverzekeraars in Nederland contracten afgesloten.


Kwaliteitscontrole

ParkMC is begin 2009 geïnspecteerd door de Inspectie voor de Gezondheidszorg en goed bevonden. Wij hebben sinds 15 mei 2010 het ISO 9001-2008 certificaat en het ZKN keurmerk. In mei 2016 heeft er een audit plaatsgevonden voor het NEN-EN-ISO 9001 : 2015, het certificaat werd toegekend en is geldig tot 15 juni 2019. Al onze medische specialisten zijn lid van en gevisiteerd door hun vakverenigingen.

Contactgegevens

Parkkliniek & Park Medisch Centrum

T: 0800 - 5022

W: www.parkmedischcentrum.nl

Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van behandelingen, aangeboden door Parkkliniek & Park Medisch Centrum.

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend informatie aanvragen. U wordt dan zo snel mogelijk via e-mail geïnformeerd.

Selecteer de behandeling(-en) waar u informatie over wilt ontvangen.

[gravityform id="32" title="false" description="false"]

Prijzen

Informeer vrijblijvend naar de prijs van een behandeling.

Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

[gravityform id="129" title="false" description="false"]

Stel uw vraag

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan Parkkliniek & Park Medisch Centrum.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.

[gravityform id="101" title="false" description="false"]