FillersOf het nu gaat om het verzachten van kraaienpootjes en rimpels, het corrigeren van diepe plooien of fronsrimpels, dan is dit de eenvoudigste schoonheidsbehandeling om rimpels en plooien te laten vervagen. Wilt u vollere lippen of lippen die heerlijk zacht aanvoelen? Dan zijn de lipbehandelingen van Restylane ideaal. Onweerstaanbaar zachte lippen zijn niet uitsluitend weggelegd voor jonge mensen of mensen met goede genen. Dit is iets voor iedereen.

Restylane

De innovatieve nieuwe lipproducten van Restylane zijn zo samengesteld dat ze de jeugdigheid van uw lippen herstellen en ze weer heerlijk glad laten aan voelen voor een perfecte zachtheid en subtiel volume. Ze geven uw lippen een herstellende boost en laten u weer helemaal stralen. Natuurlijk onweerstaanbaar. Onweerstaanbaar zacht. Met een lipbehandeling van Restylane wordt een subtiele lipvergroting gerealiseerd en voelen de lippen zachter en gladder aan, doordat de natuurlijk hydrobalans van de lippen wordt hersteld. En dat alles in één simpele verjongingsbehandeling. Zelfs een kleine verandering kan een groot verschil maken. Restylane lipbehandeling vanaf €420,- per milliliterAlgemene informatieDe nieuwe innovatieve producten zorgen voor een subtiele maar zichtbare verbetering en bovenal een natuurlijk resultaat. Of de focus nu ligt op subtiele lipvergroting of op zachtere en gladdere lippen, een natuurlijk eindresultaat staat steeds voorop. De meeste Restylane-producten zijn bijzonder flexibel en kunnen op verschillende delen van het gezicht worden toegepast, maar de nieuwe Restylane-lipproducten zijn specifiek aangepast aan het gevoelige weefsel van de lippen.

Productinformatie

De twee nieuwe Restylane-producten voor lippen – Restylane Lip Volume en Restylane Lip Refresh – integreren perfect in het gevoelige weefsel van de lippen en gaan een snelle afbraak van het product tegen. Restylane lip volume Dit is het nieuwste product in de filler-productlijn van Restylane. Restylane Lip Volume zorgt voor meer volume in de body van de lip en in de contouren van de liprand. Het product is geschikt voor vrouwen of mannen die graag natuurlijke lippen willen, maar met zichtbaar meer volume. Restylane lip refresh Dit nieuwe product in de skinbooster-productlijn van Restylane is speciaal ontwikkeld voor de lippen. Het herstelt de hydrobalans en verjongt de lippen. Restylane Lip Refresh zorgt voor een jongere look, geeft de lippen meer glans en zachtheid en mooiere contouren zonder grote veranderingen in het volume. Dit product is geschikt voor vrouwen en mannen die niet specifiek op zoek zijn naar aantoonbaar meer volume en die zonder Restylane Lip Refresh geen lipbehandeling zouden overwegen. Wilt u gezonde lippen die er direct jeugdiger uitzien? Dan is dit product ideaal voor u.
[gravityform id="156" title="false" description="true"]

Reactie plaatsen