Plastische chirurgie kliniek Van Canneyt

Plastische chirurgie kliniek Van Canneyt

De Van Canneyt Clinic biedt u alle mogelijkheden inzake lichaams- en gelaatscorrecties.

Behandelingen

Van Canneyt Clinic

In de plastische chirurgie kenden zowel de operatie-technieken als de narcose-technieken de laatste jaren een explosieve vooruitgang. Deze pagina's bieden u de mogelijkheid om op een eenvoudige manier de laatste innovaties in de plastische en reconstructieve heelkunde te ontdekken en u een verstaanbaar antwoord te bieden op al uw vragen. Onze nieuwe kliniek biedt u alle mogelijkheden om in een heel professionele, doch ook rustgevende omgeving, uw droom werkelijkheid te laten worden. Een team van heel competente en patiënt-vriendelijke medewerkers staat voor u ter beschikking om al uw wensen te behartigen in de meest aangename omstandigheden.


Aarzel niet ons te contacteren zonder enige verplichting

De Van Canneyt Clinic biedt u alle mogelijkheden inzake lichaams- en gelaatscorrecties. Hieronder wat meer uitleg over de lichaamscorrecties. Verdere specificaties wat de operaties en de nazorg betreft worden in detail op onze site besproken, geïllustreerd met enkele voor- en na-foto's.


Borstvergroting

Borstvergroting is een heel courante en zeer betrouwbare ingreep geworden, met een blijvend resultaat. De ingreep vergt veel ervaring van de chirurg, zowel in de keuze van de gebruikte techniek als in de keuze van de implantaten.

De kwaliteit en de betrouwbaarheid van de implantaten is gedurende de laatste jaren enorm verbeterd. Er bestaat tegenwoordig ook een grote variatie aan implantaten qua grootte, vorm en inhoud, zodat een gepast implantaat voor uw lichaam perfect kan worden geselecteerd. Een borstvergroting geeft niet alleen het effect van een volumevergroting, maar ook een lifting-effect, indien de borsten wat afhangen.


Borstverkleining

Een borsthypertrofie is meestal familiaal of hormonaal. Het brengt niet alleen een esthetische, maar ook een fysische en psychische handicap met zich mee: schouderpijn, rugpijn, kledingsproblemen, sporthinder, sociale hinder. Te grote borsten gaan altijd gepaard met een vorm van huidverslapping. Bijgevolg zal bij deze behandeling zowel het teveel aan borstklier als teveel aan huid dienen te worden gereduceerd. Dit gaat uiteraard gepaard met enkele restlittekens.


Borstlifting

Een borstptose of het afhangen van de borsten is een verouderingsfenomeen, waarbij de elasticiteit van de huid vermindert en de borstklier gaat doorhangen. We onderscheiden hierin een lichte, middelmatige en uitgesproken borstptose.


Tepel(hof)verkleining

Een extreem grote tepel(hof) kan een dissonant vormen, voor borsten die overigens mooi van vorm kunnen zijn. De remedie daarvoor is de tepel(hof) verkleining.


Liposculptuur

Liposculptuur is een esthetische behandeling, waarbij op gelocaliseerde zones het overtollig vet wordt verwijderd. De meest voorkomende localisaties zijn de buikwand, de heupen, de flanken, de binnenzijde van de dijen, de knieën en de hals.


Buikwandcorrecties

Als gevolg van een uitgesproken gewichtsverlies, alsook na één of meerdere zwangerschappen, kan de buikwand een onesthetisch aspect aannemen. Meestal is de elasticiteit van de huid fel verminderd, zodat een liposculptuur voor dit probleem geen oplossing biedt. Vaak vertoont de huid ook uitrekkingsverschijnselen onder de vorm van striemen. De buikspieren zijn bovendien meestal verslapt, en vertonen een diastase t.h.v. de middenlijn, zodat ze een groot deel van hun trekkracht verliezen.


Armlifting

Als gevolg van gewichtsverlies en vermindering van de elasticiteit van de huid, of na een liposculpture gaat de huid t.h.v de armen slapper worden en afzakken. Een armlift bestaat in het verwijderen van de overtollige huid t.h.v de binnenzijde van de arm.


Dijlifting

Wanneer t.h.v. de binnenzijde van de dijen een abnormale vetophoping ontstaat, zodat beide dijen bij het wandelen tegen elkaar schuren, kan dit meestal worden verholpen met het wegzuigen van het overtollig vet (liposuctie). Wanneer evenwel de elasticiteit van de huid door ouderdom fel verminderd is, zal een liposuctie u geen ideaal resultaat geven. Als de huid verslapt of gerimpeld is, is het soms beter het vet samen met de bovenliggende huid te verwijderen. Hierdoor wordt de aangrenzende huid strak opgespannen.


Schaamlipverkleining

Bij een schaamlipverkleining wordt overtollig schaamlipweefsel weggehaald. Er is sprake van een afwijking als de binnenste schaamlippen, de labia minores groter zijn dan de buitenste schaamlippen. Bij de anatomie van het menselijk lichaam bestaan bepaalde normen voor de afmetingen van de lichaamsdelen. Binnen die norm bestaan wel variaties, maar als de kleine schaamlippen een aantal centimeters buiten de grote schaamlippen uitsteken, dan is er sprake van anatomische variatie.Dat kan gaan om twee centimeter tot soms wel zes centimeter. Van zo'n afwijking hebben vrouwen vaak last, lichamelijk en geestelijk. Het kan vervelend of pijnlijk zijn bijvoorbeeld bij het sporten.


Littekencorrecties

Bij beschadiging van de huid van het menselijk lichaam als gevolg van een operatieve behandeling, een ongeval of een brandwond kan littekenvorming optreden. Littekens kunnen dik (hypertrofie) worden of zelfs buiten de begrenzing van het oorspronkelijke litteken gaan groeien en wild vlees geven (keloid). Een andere factor die een litteken kan beinvloeden is de richting van het litteken ten opzichte van de huidspanningslijnen.

Deze opsomming van behandelingen is niet volledig.

Tal van andere behandelingen behoren ook toe tot de competentie van onze kliniek: body contour, kuitbeencorrecties- en implantaten, bil-implantaten, penisvergroting.... Voor deze behandelingen kan u ons steeds contacteren per telefoon of per mail. Wij zullen u met genoegen alle informatie en prijzen bezorgen.

Contactgegevens

Van Canneyt Clinic

T: +32 (0)9 324 75 24

E: van.canneyt@telenet.be

W: vancanneyt.com/nl

Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van behandelingen, aangeboden door Van Canneyt Clinic.

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend informatie aanvragen. U wordt dan zo snel mogelijk via e-mail geïnformeerd.

Selecteer de behandeling(-en) waar u informatie over wilt ontvangen.

[gravityform id="28" title="false" description="false"]

Prijzen

Informeer vrijblijvend naar de prijs van een behandeling.

Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

[gravityform id="134" title="false" description="false"]

Stel uw vraag

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan Van Canneyt Clinic.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.

[gravityform id="108" title="false" description="false"]