Cosmetische behandelingen voor een natuurlijke uitstraling

Cosmetische behandelingen voor een natuurlijke uitstraling

Vertrouwelijke kliniek, persoonlijke sfeer, uniek behandelplan op maat en altijd dezelfde ervaren arts.

Behandelingen

Van Rosmalen Kliniek

Drs. A. Van Rosmalen

Na ruim 10 jaar ervaring te hebben opgedaan in andere klinieken besloot dokter Annemarie van Rosmalen in 2011 haar eigen cosmetische kliniek in Rotterdam op te zetten. Medio februari 2015 ook een kliniek in Nijmegen. Hier kan ze alle service leveren die noodzakelijk is bij cosmetische behandelingen. In haar eigen kliniek werkt cosmetisch arts van Rosmalen vanuit haar eigen visie op schoonheid. Zij heeft ruim 16 jaar ervaring met het dagelijks uitvoeren van diverse Botox, injectables (vullers/fillers), peelings, smartlipo, laserbehandelingen en is gespecialiseerd in de liquid facelift.

Dokter van Rosmalen is een BIG-geregistreerd arts en gecertificeerd lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Haar BIG registratienummer is 49056555901. Tevens is dokter Annemarie van Rosmalen werkzaam als cosmetisch arts in Kliniek Laurium in Linschoten (bij Utrecht) voor kleine chirurgische ingrepen. Bv ooglidcorrectie's.

Dokter van Rosmalen studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waarna zij eerst 2 jaar algemene chirurgie heeft gedaan in het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam. Daarna heeft zij gedurende 3 jaar plastische chirurgie ervaring opgedaan in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen. Verder heeft zij 6 jaar in een zelfstandig behandelcentrum in Mill gewerkt bij de plastische chirurgie. Naast chirurgische behandelingen is zij daar ook steeds meer laser- en injectablebehandelingen gaan doen. Daarnaast heeft zij de kans gehad om bij de Bergman kliniek en Medisch Centrum Scheveningen als cosmetisch arts te werken.

Die ervaring neemt cosmetisch-estetisch arts van Rosmalen mee naar haar klinieken in Rotterdam en Nijmegen. Mede door deze ervaring kan zij gericht advies geven over het uitstellen of voorkomen van chirurgische ingrepen.

Dokter van Rosmalen geeft u inzicht in de behandelmogelijkheden en voorziet u van belangrijke informatie over de verschillende behandelingen. Samen met u stelt zij een persoonlijk behandelplan op om u weer een frisse uitstraling te geven.

Maak kennis met ervaren cosmetisch arts Drs. A. Van Rosmalen tijdens een gratis kennismakingsconsult in Rotterdam of Nijmegen.

Contactgegevens

Van Rosmalen Kliniek

Van Rosmalen Kliniek Rotterdam 

T: 010 - 3411 625

Van Rosmalen Kliniek Nijmegen

T: 024 - 7411 000 

E: info@vanrosmalenkliniek.nl

W: www.vanrosmalenkliniek.nl

Van Rosmalen Kliniek Rotterdam

Wijnhaven 10 A
3011 WP Rotterdam

Van Rosmalen Kliniek Nijmegen

Prins Bernhardstraat 2
6521 AB Nijmegen

Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van behandelingen, aangeboden door Van Rosmalen Kliniek.

Door middel van onderstaand formulier kunt u geheel gratis en vrijblijvend informatie aanvragen. U wordt dan zo snel mogelijk via e-mail geïnformeerd.

Selecteer de behandeling(-en) waar u informatie over wilt ontvangen.

[gravityform id="24" title="false" description="false"]

Prijzen

Informeer vrijblijvend naar de prijs van een behandeling.

Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

[gravityform id="130" title="false" description="false"]

Stel uw vraag

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan Van Rosmalen Kliniek.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.

[gravityform id="112" title="false" description="false"]