Plastische chirurgie en huidverbetering

Plastische chirurgie en huidverbetering

In Duinbergen Clinic kunt u terecht voor esthetische chirurgie, esthetische geneeskunde en anti-aging.

Behandelingen

Duinbergen Clinic

Met de focus op U

De kliniek die iets voor u kan betekenen in elke fase van uw leven. Hier vindt u tal van professionals, afkomstig uit de verschillende disciplines, onder één dak. Zij zijn specialisten elk op hun eigen terrein en zullen u met hunn kennis en vaardigheden bijstaan in het tot uitdrukking brengen van uw schoonheid. Het geheim van uw schoonheid ligt in uzelf besloten. Het team van de Duinbergen Clinic helpt u om het naar buiten te laten komen.


Volledig uitgerust

Duinbergen Clinic ligt in Knokke-Heist. De kliniek is met de grootste zorg ingericht en beschikt over de meest geavanceerde apparatuur. We voldoen aan de hoogste klinische standaarden zonder uw comfort en welzijn uit het oog te verliezen. U bevindt zich in een kliniek maar hoeft niet in een steriele ziekenhuissfeer te verblijven. Uw comfort wordt geen moment uit het oog verloren.


Uw veiligheid wordt gegarandeerd door een accreditatie die de kliniek heeft ontvangen van de ISAPS. Deze organisatie ziet toe op patiëntenveiligheid en patiënteninformatie. De oprichting vond plaats ongeveer 42 jaar geleden door de Verenigde Naties met als doel haar leden, plastisch chirurgen, blijvend te onderrichten en om wereldwijd veilige cosmetische/plastische chirurgie te promoten. Om deze accreditatie te ontvangen heeft de kliniek aan strenge veiligheidseisen moeten voldoen.


Voorlichting, begeleiding en nazorg door een team van professionals

In Duinbergen Clinic kunt u terecht voor:

  • Esthetische chirurgie: kleine en grote esthetisch/cosmetische operaties
  • Esthetische geneeskunde: Fillers, Botox® en Laserbehandeling
  • Anti-aging geneeskunde: Nieuwe richting in de geneeskunde die zich bezig houdt met het voorkomen / uitstellen van typische ouderdomsklachten en u de tools in handen geeft voor een langer, vitaler en gelukkiger leven
  • MediSpa: Voor- en nazorg operaties, schoonheidszorgen onder medisch toezicht, endermologie/LPG, ionto/sonoforese, camouflagetechniek, huidanalyse, permanente make-up en laserontharing


Ontvangstruimte, behandelingsruimten, operatie- en verkoeverkamer

Wij heten u welkom in onze rustige ontvangstruimte. Voor huidverbetering, LPG/Lymfedrainage, permanente ontharing, permanente make-up en andere zorgen en adviezen kunt u terecht in onze afdeling MediSpa. Plastische/esthetische ingrepen die geen narcose behoeven vinden ter plekke plaats op onze operatie afdeling. In de verkoeverkamer worden de eerste post operatieve zorgen aan u verleend. Operaties waarbij algehele narcose wenselijk is vinden plaats in de ziekenhuizen van Knokke of Blankenberge.


Mooi op maat

Bij de Duinbergen Clinic start elke behandeling pas na een goede inventarisering van uw wensen, daarna kijken we wat het best bij u past. Dat kan maar hoeft geen chirurgische ingreep te zijn. Ook niet-operatieve schoonheidsbehandelingen kunnen spectaculaire resultaten opleveren. Zo kan uw anti-rimpelbehandeling een goed uitgedokterde schoonheidskuur, een laserbehandeling of een minifacelift zijn. We kijken altijd naar waar u het meest mee gebaat bent.


Geen wachttijden

Wij doen er al het mogelijke aan om geen wachttijden te laten ontstaan. Een behandeling met Botox/fillers kan binnen 1 week plaatsvinden. Een ingreep kan eveneens op een redelijke korte termijn gepland worden. Samenwerking met andere specialisten is altijd mogelijk.


Plastisch chirurgen

Dr.I. van Heijningen, Plastisch Chirurg te Knokke en Blankenberge verzorgt een veelheid aan ingrepen in het Algemeen Ziekenhuis Onze-Lieve-Vrouw ter Linden in Knokke en in het Koningin Fabiola Ziekenhuis te Blankenberge. Duinbergen Clinic is zeer verheugd dat hij zijn privé praktijk hier is gestart omdat hij zijn patiënten zeer uitgebreid informeert. Hij neemt ruim de tijd om alle vragen te beantwoorden en streeft naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Dr.M.Medot, Plastisch chirurg te Luik en Hoey is woonachtig in Knokke en oefent haar privé praktijk eveneens in Duinbergen-Clinic uit. Desgewenst opereert dr.Medot ook in het ziekenhuis van Knokke. Zij heeft naast haar werk als plastisch chirurg ook in Duinbergen Clinic haar praktijk voor Anti-Aging geneeskunde.


Goed bereikbaar

U kan ons vinden in de Duinbergenlaan, een rustige straat tussen de Elisabethlaan en de Knokkestraat, op 2 minuten loopafstand van het station van Duinbergen. Duinbergen Clinic is ook met de auto goed bereikbaar. Het ligt aan het einde van de N49, de autosnelweg die Knokke/Duinbergen met Antwerpen, Gent en Brussel verbindt. Op slechts 10 autominuten vindt u de grens met Nederland. 

Contactgegevens

Duinbergen Clinic

T: +32 50 530 640

E: info@duinbergen-clinic.be

W: www.duinbergen-clinic.be

Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van behandelingen, aangeboden door Duinbergen Clinic.

Selecteer de behandeling(-en) waar u informatie over wilt ontvangen.

Borsten


Lichaam


Gezicht

Prijzen

Informeer vrijblijvend naar de prijs van een behandeling.

Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.

[gravityform id="148" title="false" description="false"]

Stel uw vraag

Heeft u een specifieke vraag over een behandeling of de kliniek? Met dit formulier kunt u een vraag stellen aan Duinbergen Clinic.

Bekijk ook deze checklist van veelgestelde vragen over de kliniek, behandelend arts en operatie.

[gravityform id="73" title="false" description="false"]